Wpis z mikrobloga

#gry #orgin #humblebundle #steam

Do dupy ten Orgin

Od 3 dni próbuję pobrać simsy 3, restartowałem już nie raz kompa/orgina i zmieniałem folder zapisu gry.

Cały czas podczas pobierania status staje na jakimś procencie i nie idzie dalej , raz jest to 4% raz 15% a raz 40% i tak w kółko nie idzie dalej niczego pobrać.

Potrafiłby ktoś mi pomóc rozwiązać ten problem ?
Czupax - #gry #orgin #humblebundle #steam 

Do dupy ten Orgin

Od 3 dni próbuję pob...

źródło: comment_bigIBPWtKG4a4yb0mR3Pd4J1P8P7zY3j.jpg

Pobierz
  • 17
@Czupax: Mojemu bratu BF3 tez ni cholery nie chce się na Originie pobrać. To gówno od EA jest, to nie ma się co dziwić. Pewnie jeszcze takiego ruchu jak po tym Bundlu to tam nie mieli. Polecam po prostu poczekać kilka dni.
@kubussek: gdyby u mnie dało się chociaż pauzować, po takiej operacji status zmienia się na kolor szary z napisem "Wstrzymywanie" i nic dalej się nie dzieje , ani wznowić ani usunąć z pobierania. Jedynie pomaga wtedy restart Orgina i można niby pobierać dalej ale co to za usługa jaką oni świadczą ?!

Jeb$#@ny orgin , niby taka wielka platforma a działa i robi co chce
@Czupax: Aha, i gdzieś na forum wsparcia technicznego EA czytałem, że zalecają usunąć ten plik po ściągnięciu gier, żeby Origin stworzył sobie swój standardowy. EACore.ini, znajdziesz w głównym katalogu Origin. Nowy powinien utworzyć się, po uruchomieniu programu.