Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 275
@szunis: O nie, człowiek okazał emocje, jak mógł nie nałożyć plastikowej maski z hollywoodzkim uśmiechem, jak mógł poczuć się zmęczony ciśnieniem wokół niego, przekonałeś mnie, na kogo głosujemy?
  • Odpowiedz
@nvmm: Jeśli typ już na etapie kandydowania nie jest w stanie wytrzymać ciśnienia wokół niego, to znaczy że nie nadaje się na prezydenta. Prezydent jest zwierzchnikiem sił zbrojnych, nie może być miękką cipą, która na każdy najmniejszy kryzys będzie reagować płaczem i załamaniem nerwowym.
  • Odpowiedz
  • 14
@Stafford
Ty na poważnie porównujesz rozwiązanego buta do tej żenady??? Serio?
Tak poza tym, poszukaj kogo ma Holownia za swoich pijarowcow, już nie wspomnę o tym, że to "telewizyjne" zwierzę z długoletnim stażem w TV.

"Szeczere emocje, prawdziwość, dowód na wieloletnie przywiązanie do poglądów" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niebywałe, że ktoś kupuje takie szopki jako naturalność...
  • Odpowiedz
która na każdy najmniejszy kryzys będzie reagować płaczem

@mbe_: ale wiesz że płacz to tak silna i skomplikowana emocja że nie jest wywoływana tylko i wyłącznie jako reakcja na trudną sytuację? XD

Mówisz jakby on tam mówił: płaku płaku atakujo mnie nie wiem co robić.
  • Odpowiedz
  • 5
@Stafford Czego nie zrozumiałeś??
Napisze Ci jak dziecku z drugiej klasy podstawówki. Krytykuje to jedno konkretne zagranie marketingowe i uważam je za niepotrzebne, a dodatku za żałosne i śmieszne.
Dodam jeszcze, że gdyby dostał się do drugiej tury, a PiSiory nie zabrały mi prawa głosowania poza granica, to sam na niego oddałbym bym głos.

Prościej już się nie da.
  • Odpowiedz
@szunis:
Wzruszenie wyrzuca na wierzch prawdziwe intencje, to że zależy mu na tym żeby przywrócić porządek w państwie - ja mu wierzę.

Na potwierdzenie jego intencji sprawdź sobie jego historię, jakie założył fundację, jak osobiście służył w Afryce i narażał swoje zdrowie (pewnego razu był bliski śmierci bo zaraził się jakimś pasożytem w afryce). To się działo na wiele lat wcześniej niż wybory 2020. Więc nie p-----l że on nie
  • Odpowiedz