Wpis z mikrobloga

MEEKSPILL
Jakiego rodzaju osobowość jest pociągająca dla kobiet?
Krótki film pokazujący jaki to charakterek jest ważny, na przykładzie Jeremy-ego Meeksa.
Meeks to amerykański przestępca recydywista. Zrobił karierę jako model po tym gdy jego "mugshot" czyli zdjęcie do kartoteki policyjnej obiegło cały świat.
"Może mnie zgwałcić"
"On nie może zgwałcić, bo każda by tego chciała"
"Zapłacę mu by mnie zgwałcił"
To tylko niektóre komentarze kobiet pod jego zdjęciem.
Pamiętajcie! Przepuszczajcie kobietę w drzwiach, zainwestujcie w dobry perfum i nie przeklinajcie.

#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow ##!$%@? #stulejacontent #chad #incel #rozowepaski #rozowypasek
B.....W - MEEKSPILL
Jakiego rodzaju osobowość jest pociągająca dla kobiet?
Krótki f...
  • 31
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: PRZESTAŃ INCELU!!!!1
To naprawdę jakiś ułamek i patologia. Nie wszytskie kobiety takie są. Naprawdę incele naczytają się jakichś głupot i później to uogólniają na wszystke kobiety.
Np. moja dziewczyna taka nie jest. Lubi jak jestem miły i uprzejmy. Na każde inne zachowanie z mojej strony reaguje nerwowo i mogę zapomnieć o seksie na wiele dni. To jest turbo aseksualne dla niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Pamiętajcie! Przepuszczajcie kobietę w drzwiach, zainwestujcie w dobry perfum i nie przeklinajcie.

Aha. Bym zapomniał! Buty to podstawa wizerunku mężczyzny!

@Blackpill_RAW: pfff, widać że nie znasz się na kobietach, odpowiednie używanie emotek to podstawa
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: trzeba być idiotą żeby przejmować się tym co kobieta MÓWI

trzeba zwracać uwagę tylko na to co kobieta ROBI

kobiety są mocno zakłamane wobec samych siebie, mocno wyczulone są na punkcie tego, aby wydawało się innym, że to co mówią odzwierciedla ich rzeczywiste oczekiwania i rzeczywistą postawę gdy w rzeczywistości jest tak, że kobiety chcą być rżnięte i traktowane jak mięso do
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: "ale to nie prawda,moj chlopak ma 1.70 wzrostu,wazy 90kg ,ma zakola ale ja i tak go uwielbiamTe chady sa jakies przerysowane,wole normalnych!"**potem strzela z palca do chada,kiedy beciak siedzi 12sta godzine w korpo,zeby ksiezniczka mogla pokazac kolezankom co ten maly,smieszny,gruby kupuje jej za trzymanie za reke( ͡° ͜ʖ ͡°)**
  • Odpowiedz