Aktywne Wpisy
wilkCaly +123
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
WielkiNos +360
Jak wam się podobają stylówki lewaczek na pogrzeb Stuhra? Nawet przedwojenny chłop ze wsi, który z biedy głodował miał odświętną koszulę i buty na specjalne okazje. Lewak nie. Zamiast tego jest brak poszanowania czegokolwiek poza murzynami, żydami, islamistami czy ludźmi identyfikującymi się jako doniczka.
Myślałam, że jak Stuhr pluł na Polskę to dla lewaków wystarczający powód do szanowania go, ale widocznie nie. Bycie białym mężczyzną Polakiem bywa nieubłagane.
#modadamska #
Myślałam, że jak Stuhr pluł na Polskę to dla lewaków wystarczający powód do szanowania go, ale widocznie nie. Bycie białym mężczyzną Polakiem bywa nieubłagane.
#modadamska #
Jakiego rodzaju osobowość jest pociągająca dla kobiet?
Krótki film pokazujący jaki to charakterek jest ważny, na przykładzie Jeremy-ego Meeksa.
Meeks to amerykański przestępca recydywista. Zrobił karierę jako model po tym gdy jego "mugshot" czyli zdjęcie do kartoteki policyjnej obiegło cały świat.
"Może mnie zgwałcić"
"On nie może zgwałcić, bo każda by tego chciała"
"Zapłacę mu by mnie zgwałcił"
To tylko niektóre komentarze kobiet pod jego zdjęciem.
Pamiętajcie! Przepuszczajcie kobietę w drzwiach, zainwestujcie w dobry perfum i nie przeklinajcie.
#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikarozowychpaskow ##!$%@? #stulejacontent #chad #incel #rozowepaski #rozowypasek
@Blackpill_RAW: A jak przez internet to pamiętaj żeby nie było za dużo emotek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TestoDepot: Jego zainteresowaniami są na przykład zapładnianie mężatek
To naprawdę jakiś ułamek i patologia. Nie wszytskie kobiety takie są. Naprawdę incele naczytają się jakichś głupot i później to uogólniają na wszystke kobiety.
Np. moja dziewczyna taka nie jest. Lubi jak jestem miły i uprzejmy. Na każde inne zachowanie z mojej strony reaguje nerwowo i mogę zapomnieć o seksie na wiele dni. To jest turbo aseksualne dla niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Blackpill_RAW: pfff, widać że nie znasz się na kobietach, odpowiednie używanie emotek to podstawa
trzeba zwracać uwagę tylko na to co kobieta ROBI
kobiety są mocno zakłamane wobec samych siebie, mocno wyczulone są na punkcie tego, aby wydawało się innym, że to co mówią odzwierciedla ich rzeczywiste oczekiwania i rzeczywistą postawę gdy w rzeczywistości jest tak, że kobiety chcą być rżnięte i traktowane jak mięso do
Komentarz usunięty przez autora
Po pierwsze: Nie bądź brzydki
Po drugie: Bądź ładny oraz przystojny
#logikarozowychpaskow in
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora