Wpis z mikrobloga

#epapierosy #vape
Szukam jakiegoś zestawu, zależy mi na tym żeby był on nowy i całość zamknęła się w 300 złotych. Chciałbym palić na około 140-150 watach, ktoś coś moze polecić ciekawego? Myślałem nad Teslą Punk 220W ale box to wydatek 200 złotych, plus akusy i plus góra to wyjdzie trochę więcej :/ Coś mozecie mi powiedzieć na ten temat?
  • 7
@Parspakop: Mogę powiedzieć że wapowanie na 150 watach jest bez sensu. Ale jeśli chcesz to robić to w zasadzie tylko TFV16 a box to sensowne to właśnie okolice 200 zł a jak chcesz przyoszczędzić to możesz wziąść akusy z allegro VTC5 z depakietu wyjdzie z 20 zł za 2 z pakietem smart ktory jest teraz za free wiec dostawa do paczkomatu gratis. Co do wyboru boxa to Tesle są ok Poker
@Parspakop: Jest bez sensu bo to pożera tyle liquidu że w zasadzie 50 ml dziennie to nie problem jak wapujesz często. A nie daje to żadnych benefitów poza wielką chmurą. Jesli chcesz to ok ale pamiętaj że za rogiem wjezdza jakby nie patrzec akcyza która jest horrendalna i wypada płyny robić samemu:D żeby wgle było stać cię na utrzymanie tego parownika. A co do tanka i powyższych propozycji to Crown IV
@Parspakop: Ogólnie to z tego co widze grzałki są niedostępne w edymie. Nwm czy pasują jakieś zamienniki łatwo dostępne. Ale ten parownik jest bardzo malo popularny. Jak ci zależy na kasie to tak jak mowilem akusy z allegro a parownik kożesz wziąść z vapetrade uzywany razem z boxem np.