Wpis z mikrobloga

#morele #morelenet #laptopy #komputery #gaming #federacjakonsumentow
Jeden mirek zakupił sprzęt w morele.net i wszyscy k---a szare j----e dzbany zazdroszcza kupną o zgrozo laptopa do k---a gier i ma jeszcze j------c czelność umiescić kupno sprzetu eleketrycznego w koszty firmy - no k---a bandyta xDDD

Co wy debile macie w tych łbach? Zdajecie sobie sprawe że te k---a białe suvy xDD są na leasing? Nowoczesne komputery są na leasing? Nawet jak idziecie do swojej ukochanej biedronki to nawet koszyczki są na leasing bo to się opłąca wy komuchy. Cała branża motoryzacyjna, IT, rzeznie, nawet strony p---o czy serwery wypoka są debile na leasingu - tak było, jest i będzie.

To że ktoś za własne pieniądze i działalnością gospodarczą odpowiada za terminowe spłaty leasingu Urząd Skarbowy jedynie co to robi loda takiemu prywaciarzowi bo napędza BANKI we dzbany! XD

M A T E M A T Y K A (podstawowa) dzbany.

Nawet mi was nie żal.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanSpustoszenie: chociaż nie wiem nawet ze jakas afera jest, i o co w niej z--------a, ale to co napisałeś, to piękne słowa, chociaż cebulaki i ciemnogród najzwyczajniej tego nie obejmie swoim malutkim móżdżkiem pełnym zawiści i ignorancji.
Najzabawniejsi są Ci, co mają ból d--y o to, że przedsiębiorca jeździ sobie nowym autem, takim prosto z salonu, i uważają go za milionera co sobie auto kupił za gotówkę, żeby worki pieniędzy
  • Odpowiedz
@PanSpustoszenie niestety obraz wykopków w tym temacie pokazuje że mamy do czynienia z pryszczatymi łamagami mieszkającymi u rodziców. Taką sumę co za ten laptop to widzą jak wpiszą na kalkulatorze.

Sam mam podobny "problem" bo próbuje znaleźć laptopa do grania w delegacjach. W domu bywam, jak się uda, dwa weekendy w miesiącu. Ale jak widać po wykopowych spierdoxach to wystarczy żeby zamieszczać kogoś z błotem i "udowodnić swoją wyższość bo laptopy
  • Odpowiedz