Ćwierć wieku na tym świecie Całe życie w Polsce Dalej mieszkam z rodzicami Kiedy w końcu dorosne Na portalu dla gimbusów ciągle śmieszne obrazki Mój przyjaciel mówi mi że się o mnie martwi A ja jestem tu dzień w dzień mam na wykop znajomych Oni robią wpisy ja zbijam z nimi pjony Nocna zmiana rządzi choć w nocy to ja śpię To sercem jestem z Wami niech każdy o tym wie Rano to przeglądam czytam komentuje Nie jeden powie że mu tylko dupe truje Lecz to forum to taki mały świat Mam nadzieję że pomirkujemy jeszcze kilka lat Zbanowali za wyzwiska kiedyś mnie znam obciach Teraz nie czytam gorących #!$%@? ten portal Moi ludzie na mójwykop tworzą dobre treści Reszta razem z moderacją może iść się pieprzyć
Chciałem nominować @iks__dee kiedyś jak wrzuciłem 2 wersy z rottenberga to od razu złapał ślad ( ͡°͜ʖ͡°) także dajesz ogur jedziesz! Oraz @demoniczna_purchawka która rano tak ładnie śpiewała niech nawinie coś swojego, 5!
Dzięki za nominacje @funny_bunny, szesnacha, jedziemy
Ćwierć wieku na tym świecie
Całe życie w Polsce
Dalej mieszkam z rodzicami
Kiedy w końcu dorosne
Na portalu dla gimbusów ciągle śmieszne obrazki
Mój przyjaciel mówi mi że się o mnie martwi
A ja jestem tu dzień w dzień mam na wykop znajomych
Oni robią wpisy ja zbijam z nimi pjony
Nocna zmiana rządzi choć w nocy to ja śpię
To sercem jestem z Wami niech każdy o tym wie
Rano to przeglądam czytam komentuje
Nie jeden powie że mu tylko dupe truje
Lecz to forum to taki mały świat
Mam nadzieję że pomirkujemy jeszcze kilka lat
Zbanowali za wyzwiska kiedyś mnie znam obciach
Teraz nie czytam gorących #!$%@? ten portal
Moi ludzie na mójwykop tworzą dobre treści
Reszta razem z moderacją może iść się pieprzyć
Chciałem nominować @iks__dee kiedyś jak wrzuciłem 2 wersy z rottenberga to od razu złapał ślad ( ͡° ͜ʖ ͡°) także dajesz ogur jedziesz!
Oraz @demoniczna_purchawka która rano tak ładnie śpiewała niech nawinie coś swojego, 5!
@demoniczna_purchawka: ccccooo? Czego? XD
xD
Komentarz usunięty przez autora