Wpis z mikrobloga

@Tygryskrzywyzgryz wiesz możliwe że są całe fabryki dla dyskontów produkujące gorsze jakościowo piwa, też mi się nie chce wierzyć że marka ryzykuje gorszy odbiór swojego produktu ale fakt jest taki że piwa z biedry są okropne. Ogólnie lagery są okropne ale normalnego jestem w stanie przełknąć, próba picia powiedzmy Heinekena z biedry kończy się instant zgagą i piciem po lyczku przez godzinę jednego bo jest okropne. Może te koncerny wolą hajs który
  • Odpowiedz
@Tygryskrzywyzgryz: Taa.... Kopyr wyrocznia. Dziwnym trafem zawsze piwo z Biedry z super taniej promocji za pół ceny smakuje znacznie gorzej niż normalnie. Parę razy porównywałem, zawsze różnica była mocno odczuwalna.

Biedra skupuje towar w jakiś sposób wybrakowany, tutaj nie ma o czym dyskutować, bo to się zwyczajnie czuje. Czy to były partie na zamówienie czy źle przechowywane nie wiem, są na pewno gorze niż normalne. Ale na penwo nie jest to
  • Odpowiedz
@Megawonsz_dziewienc: sądzisz że koncern ryzykował by dawanie #!$%@? partii do sklepu w którym kupują miliony polaków?
przecież to by zepsuło opinie na temat danego piwa.
W sensie że przychodzi ktoś do biedry, kupuje tyskie i smakuje ono #!$%@? jak nieszczęście, to uważasz że potem pójdzie do innego sklepu i kupi drugi raz tyskie?
  • Odpowiedz