Aktywne Wpisy
Ca_millo +12
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)...
#przegryw
#przegryw
power-weak +7
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#bekazpisu #tvn #bekazpodludzi
Tylko kto by wtedy głosował na PiS?
@petunia_adas: Tak naprawdę poleasingowe lapki kupi się nawet za te 500 zł, może nie w super stanie, ale działające, do nauki wystarczające. Takim co żyją z socjalu całe życie będzie za mało.
@TomdeX: Coś z 1 gen core albo AMD A8/A10 kupi się za połowę tej kwoty, potwierdzone info
@petunia_adas: Pracuje w firmie z poleasingami. Laptop czy komputer taki który obsłuży librusa i podstawowe rzeczy do szkoły, z 4gb ramu, jakims wolnym co prawda hdd 250gb i prockiem core2duo / pentium idzie kupić za 100-200 zł na olxie. Z każdą dołożoną stówką masz względnie coraz mocniejszy sprzęt. I ja wiem to nie są demony prędkości do gamingu, ale jak ktoś w Polsce z jakimkolwiek zapałem do pracy i
Niby człowiek wie, że to coś się dzieje. Ale jak wyobrażam sobie że dziecko mimo wszystko cieszy się bo dostanie kompa, od fajnego pana, a przyjdzie stary, i na jego oczach to przepije, to mnie tak #!$%@? ściska w żołądku, że nie wiem co.
( ͡°