Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jemigrant: całkiem proste taby się wydają zaraz sprawdzę bo ostatnio testowałem trudniejsze i jeden chwyt dał w kość co spowodowało odpuszczeniem. Mała ta infografika oczy bolą
  • Odpowiedz
  • 0
@Jemigrant: ekstra taby już grałem, proste chwyty i dobrze brzmiące.

Btw mam nadzieję że zostaniesz przy strunowych tutorialach.
  • Odpowiedz
  • 0
@ANDRZ_J: tabulatury? Każdy wiersz to jedna struna. Cyfry oznaczają na którym progu masz zagrać coś na tej strunie. Zera to granie pustej struny. Jak masz kilka cyfr nachodzących na siebie to uderzasz kilka strun jednocześnie
  • Odpowiedz
  • 0
@barwus: wykasowałem :D. Ale spiszę to jeszcze raz i tu nawet wrzucę w komentarz i opis filmiku. Rozumiem że ta pierwsza trudniejsza wersja?
  • Odpowiedz
  • 0
@barwus: jeszcze chwilę to musi poczekać, potrzebuję więcej widzów żeby się zmotywować do rozpisywania tego wszystkiego ale sam dla siebie też potrzebuję bo najczęściej z telefonu gram i to średnio wygodne
  • Odpowiedz
@barwus:
SKOPIUJ DO NOTATNIKA BO TROCHĘ FORMATOWANIE SIADA
---0-2-3-0----0-2-3-0----0-2-3-3-2-0-3-3-2-0-7-7-7-7-7-7-5-7-8-5-5-7-5-3-0-2-2-2-7-5-2-0
-0-----0----0-----0----0-----0-------0-------0-------------------------0---------------0
-------0----------0----------0-------0-------0-------------------------0---------------0
-------2----------2----------2-------2-------5-------------------------2---------------2

Tutaj wersja lekko doformatowana do wypoku, nie wiem jak będzie wyglądać
---0-2-3-0----0-2-3-0----0-2-3-3-2-0-3-3-2-0-7-7-7-7-7-7-5-7-8-5-5-7-5-3-0-2-2-2-7-5-2-0
-0------0----0------0----0------0----------0--------0---------------------------------0--------------------0
---------0-----------0------------0----------0--------0---------------------------------0--------------------0
---------2-----------2------------2----------2--------5---------------------------------2--------------------2
  • Odpowiedz
  • 0
@pavlovs_dog: będzie więcej jak będę miał siły, Pola już czeka na wykończenie które miało być 2 dni temu ale w robocie zapierdziel niesamowity przez koronawirusa
  • Odpowiedz
  • 1
@pavlovs_dog: kupuj śmiało jakieś najtańsze i zmień struny na jakieś markowe, najtaniej w ten sposób się dowiesz czy Ci pasuje instrument. Daje mnóstwo frajdy więc każdemu polecam, jeśli nie podejdzie to sprezentujesz komuś na urodziny czy inną okazję :p
  • Odpowiedz