Wpis z mikrobloga

@Wierzbik: wiesz, oczywiście ze sie da, ale chyba obecny okres jest na to bardzo przecietny powiem tak, bede wystawial swojego gruza(e46) sprawdzalem ceny miesiąc temu, teraz je sobie aktualizowalem i srednia cena ku mojemu zaskoczeniu wzrosla gdzies o ponad 1000zł gdzie wiele osób przewidywalo spadek.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wierzbik Dzwonisz i jeździsz po ludziach oferując im odpowiednio niższe ceny. Ktoś się w końcu zgodzi komu zależy na szybkiej sprzedaży. Są też różne aukcje lub dealerzy samochodowyi.
  • Odpowiedz
@Wierzbik: maja swojego turasa który nawet w internet tego szrotu nie wstawia. Auto na lawecie do polski bo na kołach nie dojedzie. Maja swojego mechanika który im zresetuje błędy żeby choinka na desce się nie pojawiała, sami auto umyją i wypoleruja ze wyglada jak prosto z salonu i tyle. Bardzo duża cześć ludzi kupuje auto na oko i dobre słowo. 90% nie zapłaci 300zl żeby pojechać do autoryzowanego serwisu, zobaczyć
  • Odpowiedz
@Wierzbik: A6 C6, 3.0TDI, Kupione za 34 tyś, sprzedane za niecałe 44 tyś. Zmieniłem koła, polerka, czyszczenie wnętrza, do tego doszło uszczelnienie klimatyzacji. Auto było bardzo wizualnie zaniedbane, technicznie zadbane, poruszałem się nim dwa miesiące. Zainwestowałem w nie 3,5 tyś, stare koła poszły za 1400, więc wyszło 2100. Zarobek na czysto 7 tyś.
  • Odpowiedz