Wpis z mikrobloga

@ButtPlugFixer: Bo sam napisałeś, że tracę kiedy nic nie tracę wręcz zyskuje. Takie brutalne akty seksualne dobre są na krótką metę, zresztą wątpię aby ktokolwiek w rzeczywistości to praktykował ( ͡° ͜ʖ ͡°) a p---o się nie liczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Llukaszszz: może nie tyle co są dobre na krótką metę ale, wierz lub nie, wiele kobiet lubi czasem ostro. I czasem to wygląda jak na p---o, jeżeli Cię to nie kręci lub uważasz, że tak nie wygląda s--s w prawdziwym życiu to cóż, twój sprawa. Najlepsze jest to, że jest to przyjemne i satysfakcjonujące dla obu stron.
  • Odpowiedz
@koleszka2000: Ale nie aż tak że jakieś zabawki e-------e. Chłopie weź wyjdź w końcu z tej piwnicy i zacznij żyć, to zobaczysz, że rzeczywistość nie wygląda tak jak na p---o ( ͡° ͜ʖ ͡°) przeważnie s--s wygląda zwyczajnie bez jakiś erotycznych zabaw, uwierz, że u 99% tak to wygląda xD
  • Odpowiedz
@Llukaszszz: hahahah ja mam wyjść z piwnicy? Myślałem, że można z Tobą porozmawiać normalnie ale widać trafiłem na kogoś niedoświadczonego, który próbuje zakłamywać rzeczywistość. Nie p-----l mi o seksie jak wygląda, bo wygląda dużo lepiej i ciekawiej niż Ci się wydaję, twoja strata koleżko.
  • Odpowiedz
@Llukaszszz: nie dość że lamus to jeszcze głąb, gratuluję umiejętności liczenia natomiast zadziwia mnie twoja pewność siebie w wyciąganiu, notabene błędnych, wniosków. A teraz s--------j cioto uprawiać stosunki, pamietaj że tylko po bożemu i przy zgaszonym świetle bo inaczej to wynaturzenie
  • Odpowiedz