Wpis z mikrobloga

K---a, jak pomysle, ze mam dzis jechac nocnym pociagiem 8 godzin to juz mnie skreca. Ostatnio mialem jakis dwoch typow, ktorzy robili magisterke z psychologii i narzekali, ze po tym nic nie beda zarabiac - jeden mial specjalizacje zwiazana z pacjentami z nowotworami a drugiego nie pamietam. Jak to historia czy matematyka sie w zyciu nie przydaje, bo tylko dodawanie/odejmowanie dla nich sie liczy. Na h-j im geografia, przeciez nie podrozuja.

Ja p------e, co drugie zdanie typ numer 1 konczyl "hehehe" i byl wielkim fanem seriali a oglada same sitcomy.

Najlepsze bylo jak powiedzialem do dziewczyny, ze idzia na hujowe studia np. filologia angielska czy szwedzka i narzekaja na swoj los po czym gosc stwierdzil, ze jego dziewczyna ma depresje, bo skonczyla filologie angielska, nie chce byc nauczycielem i nie ma perspektyw.

Gadali tak z godzine, w-------m sie, wtracilem do rozmowy i sprowadzilem ich umysly do parteru. Dalem aluzje do tego, ze sa j------i debilami, ale jej nie zrozumieli. Poszli spac.

Bylo cicho.

Pociag ladnie jechal.

Zalozylem sluchawki.

Uslalem, i me oczy juz ich nigdy nie ujrzaly.

#coolstory #gorzkierzale #takaprawda
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach