Aktywne Wpisy
presburger +2
rozdartapyta +6
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
Zgłoszenie 0359e47b78f7c4dd z dnia 2020-04-23 18:44:27
Imię: Aleksander
Miejscowość: Warszawa
Kim jestem?
Jestem spokojnym, dość przystojnym introwertykiem. Jestem też ateistą. Zawodowo od zawsze powiązany z lotnictwem (nie, nie jestem pilotem, chociaż noszę aviatory. Nikt tego nawet nie sprawdza xD). Uwielbiam sarkazm.
Wygląd
Szczupły, wysoki brunet. Wieczny 3-dniowy zarost.
Zainteresowania
Lotnictwo, motocykle, literatura sci-fi i fantastyka, gry komputerowe.
Czego oczekuję?
Szukam partnerki życia. Charakter jest dla mnie dużo ważniejszy niż wygląd. Raczej introwertyczki, bo zwyczajnie nie "nadążę". Mile widziany dystans do siebie.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Wspólna wyprawa motocyklowa z namiotem pod gołym niebem po norweskich fiordach.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub tak, ale albo cywilny albo konkordatowy. Dzieci tak, ale po kilku latach mieszkania razem. Lekkie używki jak alkohol, papierosy czy marihuana mi nie przeszkadzają, o ile masz umiar.
Trochę podróżuję po świecie. W ciągu ostatniego roku byłem na Islandii i w Gruzji. Mam alergię na szukanie atencji.
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
ale to mnie dyskwalifikuje :////////////////////