Aktywne Wpisy

WhyGuys +52
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale

Adek92 +9
Mireczki, mam ciekawą sytuację w mojej rodzinie z potencjalnym ku..stwem w tle.
Mam chrzestną mieszkającą na wsi, ta zaś ma córkę w wieku studenckim.
Wszyscy moi domownicy mieliśmy ją przez całe życie za mało kumatą i nieroztropną, ale nie wiedziałem że aż tak ! Po tym, jak rok temu nie zdała matury, zaczęła się kręcić po sklepach jako sprzedawca, następnie pojechała do Niemiec gdzieś z koleżanką do jakiejś pracy w polu i
Mam chrzestną mieszkającą na wsi, ta zaś ma córkę w wieku studenckim.
Wszyscy moi domownicy mieliśmy ją przez całe życie za mało kumatą i nieroztropną, ale nie wiedziałem że aż tak ! Po tym, jak rok temu nie zdała matury, zaczęła się kręcić po sklepach jako sprzedawca, następnie pojechała do Niemiec gdzieś z koleżanką do jakiejś pracy w polu i

#neuropa #bekazpisu #bekazprawakow #dobrazmiana ##!$%@? #polityka
Wyborcza pisze co chce, TVN robi co chce, ludzie w necie piszą co chcą, mamy jakieś popieprzone magazyny o teoriach spiskowych i ufo
@genocidegeneral: @Kosciany: @Megidox:
@Kosciany: na podstawie liczby napisanych przez dziennikarzy o lewicowym odchyleniu tweetów zawierających słowo "faszys".
Przejrzałem ten gówniany ranking z kilku różnych lat i kraj, w którym media działając wspólnie z rządem przez kilka dni ukrywały informacje o przypadkach napastowania seksualnego przez mężczyzn o bliskowschodniej urodzie, nigdy nie wypadł poza pierwszą dwudziestkę XD
monopol państwowy na propagande=/=cenzura
@Kosciany: nowelizacja art. 212 kk która może być orężem w walce z dziennikarzami plus TVP jako tuba rządowa stosująca nienawistną mowę w stosunku do wielu grup społecznych i zawodowych (nauczyciele, lekarze, lgbt etc.)
@genocidegeneral: Np. Urbanowi jak chciał napisać o kochance Kurskiego. Okazało się, że uszaty miał rację, bo od 2018 roku Kurski ma nową żonę xD
@genocidegeneral: trochę na odwrót, że musisz pisać co Ci każą.
@Kosciany: głosów "dziennikarzy" z GW i TVN oraz ich kolegów z innych krajów.
To towarzystwo wzajemnej adoracji : choćby nie wiadomo jak demokratycznie było to jeśli nie jest w/g ich światopoglądu to jest ciemnota i zamordyzm
Ale nie, przecież nic się nie dzieje, można się rozejść. Dobrze jest, dobrze robią, super partia, a te kłamliwe pomówienia to oczywiście kolejny międzynarodowy