Aktywne Wpisy

Joker6699 +77
źródło: temp_file4203831629151983793
Pobierz
Marek_Kodrat +12
Zakończyłem 6 lat związku. 28 lat.
Teraz nawet nie wiem gdzie poznać kogoś. Z pracy nie ma co się mieszać. W klubach nie dam rady.
Zostają chyba apki ale jak jestem typowe 5/10 to przecież tylko w depresję popadne. Dodając do tego wymagania swoje to wydaje mi się poznanie normalnej dziewczyny nieosiągalne. Jestem przerażony. Widzę po kolegach jak siedzą latami na tinderze i nic. Niby się z kimś spotykają ale związków nie
Teraz nawet nie wiem gdzie poznać kogoś. Z pracy nie ma co się mieszać. W klubach nie dam rady.
Zostają chyba apki ale jak jestem typowe 5/10 to przecież tylko w depresję popadne. Dodając do tego wymagania swoje to wydaje mi się poznanie normalnej dziewczyny nieosiągalne. Jestem przerażony. Widzę po kolegach jak siedzą latami na tinderze i nic. Niby się z kimś spotykają ale związków nie

Obudowę mogę sobie sam zrobić, wystarczy mi sam moduł elektroniczny.
#elektronika #elektroda #elektrotechnika #motoryzacja #kamerasamochodowa #kamery
Od chińczyków do ładowania 18650 mam kilka ładowarek Liitokala, można je podłączyć pod zapalniczkę i mają funkcje powerbanka, później mogę sprawdzić czy ładują siebie i dają prąd jednocześnie
A jeszcze lepiej wpiąć zasilanie kamery bezpośrednio pod akumulator, lub w bezpieczniki - są od tego odpowiednie kity (i nie da się kamerą rozładować sprawnego akumulatora samochodowego)
Edit: Sprawdziłem - ładowarki baterii nie działają w obu
Niektóre powerbanki ponoć tę funkcję mają, inne nie. Problem tylko w tym, że cholera wie,
Chyba pójdę z pytaniem na Elektrodę, choć domyślam się, że temat był poruszany setki razy i powinienem użyć wyszukiwarki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Możesz coś więcej o tym fenomenie? Jak można jednocześnie ogniwo ładować i rozładowywać, tak od strony fizyki?
Piszę to, co wyczytałem i co potwierdził mi również jeden z producentów powerbanków z Chin
To na czym polega to jednoczesne ładowanie i rozładowywanie na poziomie ogniwa?
To co mnie interesuje, to negatywny efekt w postaci szybszej degradacji ogniwa. Jeżeli Ciebie interesują chemiczne lub fizyczne przyczyny takiego zjawiska, to się zainteresuj i zapytaj mądrzejszych od siebie,
źródło: comment_15873803852dkTiGDiAwbzpF9X5SOfbd.jpg
Pobierz