Aktywne Wpisy
SaintWykopek +1269
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa to twoja dziewczyna
1. skandynawka
2. włoszka
3. latynoska
4. czekoladka
5. hiszpanka
6. polka witaminka
7. azjatka
8. francuzka
9. nigdy nie będziesz miał dziewczyny
0. filipinka
1. skandynawka
2. włoszka
3. latynoska
4. czekoladka
5. hiszpanka
6. polka witaminka
7. azjatka
8. francuzka
9. nigdy nie będziesz miał dziewczyny
0. filipinka
SaintWykopek +404
Kto miał taką latarkę plusuje
Bułeczki już stygną, a ja biorę się za resztę dodatków.
Spokojnej niedzieli mirasy !
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem
#pracbaza #kuchcikmorski #pracanamorzu
https://www.kingarthurflour.com/recipes/beautiful-burger-buns-recipe
Robiles kiedys jakies ama, w ktorym odpowiedziales na pytanie, jak zaopatrujesz sie na taki kilkutygodniowy/miesieczny rejs? Lista zakupow, czy omawiasz to z kapitanem ( budzet) czy z jakimś innym oficerem od logistyki, a moze ktos robi to za ciebie, a ty masz dopasowac liste dan do stanu chlodni?
Jesli odpowiadales juz na takie pytania i mam uzyc opcji szukaj, daj tylko plusa, znajde sobie ( ͡° ͜ʖ ͡
Wielkość zamówienia uzależniona jest od długości rejsów. W poprzedniej kompanii miałem
długie rejsy, wiec prowiant zamawiało się na okres około 3 miesięcy (oprócz warzyw i owoców bo tyle by nie przetrwały). Obecnie przy kilkutygodniowych rejsach zamawiamy prowiant mniej więcej raz w miesiącu.
Owocow i warzyw nie było. Zuby rozgotowane na papke, pewjie wszystko co dobre sie rozgotowało.
Poprawiło mi się jak nakupilem zapasy pomarańczy do kabiny.
Po tym jak ten konwał pojechal do domu wszystko wrocilo do normy