Wpis z mikrobloga

oborze jaka beka XD serio nadal bawi to kogokolwiek w czasach w których instagramowe modelki potrafią dobrze na tym zarabiać?

@Nale: bo wykopki to są takie mentalne Janusze, PRACA to musi być albo spawanie, albo programowanie, nie ma innej pracy

@bulistnienia: "DO" 10 tysięcy złotych miesięcznie
Plus trzeba być ogarniętym i mieć specyficzny typ obserwujących. Nikt nie będzie chciał nawiązać współpracy z osobami, które te 60 tyś mają tylko na
@Wilkudemoner Nie wiem, nie miałem do czynienia z GW, a z WOTem niestety tak.

Tylko że w GW są ludzie, którzy mają broń w domu (lub jej arsenał) i najprawdopodobniej w większości są to ludzie, którzy są wstanie realnie coś zdziałać. (prawdopodobnie, bo tak jak pisałem - nie miałem przecież z nimi do czynienia)

A WOT to jest zbieranina patałachów, którzy chcą pokazać jacy oni odważni są, bo pójdą broń potrzymać i
@Nale @urojony_uzurpator @Jasiex @adibor Bardziej chodzi w tym memie ze co druga #!$%@? tak mówi, mając ledwo po 200 obserwujących XD
I wielkie #!$%@? modelki od 7miu boleści.

Co innego jak ktoś ma jakieś zasięgi i robi mamonę na tym a nie tylko #!$%@? ja lewo i prawo że modelka a tam cyk 700 obserwujących i wypinanie dupy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niektórzy żołnierze z call of duty też mają kontrakty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@emdey: co nie zmienia faktu że nie są żołnierzami tylko graczami. Ewentualnie przy pewnej liberalnej interpretacji - sportowcami

A czy nam się to podoba czy nie osoba która zarabia na życie sprzedając swoje zdjęcia to modelka (ewentualnie prostytutka ale te raczej nie 'handlują' na Instagramie)
@vasco_da_gama: Kwestia interpretacji i definicji ale to było oczywiste przejaskrawienie z mojej strony. Tak samo mógłbyś mówić, że jak modelka nie ma profesjonalnych sesji i wybiegów to też nie modelka tylko jakiś upośledzony fotograf. :-)
@makrel_gieldowy: Nijak. Nasłuchają się albo naczytaja wujków co kiedyś byli kotami w wojsku i gadjaą, że teraz wojska to kwii nie ma, a WOT to nikomu niepotrzebne. Szkoda tylko, że wojsko to nie tylko wojna a i działania w trakcie pokoju a poza tym w WOT są ludzie, którzy stacjonują najczęściej w swoich okolicach, więc teren (powinni) znają. A znajomość pola walki jest dość mocnym elementem mogącym stanowić o przewadze nad