Aktywne Wpisy
Rainmaker97 +136
I jak jeszcze raz ktoś się pyta po co robić Euro na 24 drużyny, jak było 16 to było zajebiście i że teraz każdy może grać w turnieju itp. to odpowiedzią powinien być ten mecz gdzie 2 nie-topowe drużyny dały prawdopodobnie najlepsze widowisko do tej pory na tych mistrzostwach. Słowacja i Słowenia również były blisko sensacji i wyeliminowania dwójki faworytów. Dużo bardziej wolę takie mecze niż po raz 345938459 Włochy - Hiszpania
abuk123 +22
#przegryw chuop tagowy typu tank. Zero offa, ale sporo deffa dla jego. Pamiętam jak kiedyś w szkole jakiś oski dynamiczny lecz dość wątły #!$%@?ł mi dla żarów z pięści w bark to sobie nadgarstek chyba uszkodził, co prawda potem dostałem lepe w potylice z drugiej ręki w ramach zemsty, ale grymas bólu na jego twarzy pamiętam do dziś heh
https://www.wykop.pl/wpis/48502043/poprzedni-wpis-https-www-wykop-pl-wpis-48311697-po/
waga poprzednio->107.8
waga obecnie 107.1
Mimo dodania kcal i węgli x2 w niedzielę waga sporo w dół. U mnie w sumie standard, wychodzi, że naprawdę jestem bardzo wrażliwy na skutki niskiej podaży kalorii. Aktywność spada. Taki lajf. Podbijamy kcal.
kcał: 3,913
WW: 345
T: 91
B: 448
(wpis z kalkulatora, wlicza białka z ryzów itp)
plus dodatkowo w dni treningowe 50g kukurydzianych + 50g słodkich płatków + 70g izolatu po treningu
Cardio bez zmian.
Kolejny tydzień. Co raz bardziej mnie trafia szlag. Dokładam sobie piąty trening. Bardziej dla psychiki, bo cudów nie oczekuję :-D
Liczę, że za te 4-5 tygodni siłownie ruszą. W międzyczasie powoli obliczam koszty stworzenia własnej mordowni. Niestety nie jest to taka tania zabawa, jakby się wydawało :-D
Ale są plusy, dzisiaj kupiłem 10kg kury w hurtowni po 10,5 zł. Jakaś promocja czy coś. Kupiłbym i 20, ale mam mały zamrażalnik i nie wejdzie mi więcej :/ Smuteczek.
Jak tylko otworzą siłownię to będę tam chyba pierwszy :-D
Życzę wam cierpliwości w tych trudnych czasach :-D mi już jej trochę brakuje.
To zdjęcie wyszło jakoś inaczej w tym tygodniu, bywa. Lepiej nie będzie.
Zapraszam do obserwowania/czarnolistowania: #duzydzikizwierz #zwierznascene @duzy_dziki_zwierz
Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień
#mikrokoksy #dieta #silownia #pokazforme
Ja widzę to po wakacjach i mam nadzieję, że bez limitów, bo ja wprowadza jakieś limity to
I tak nie możesz ćwiczyć, więc to jest tylko kwestia nastawienia i psychiki, a nie wyboru idę/nie idę, a jak będziesz cisnal nawet mentalnie w momencie kiedy i tak fizycznie nie możesz, to nawet nie skorzystasz z tego okresu jako regeneracji i chwili oddechu. Mówię Ci jak