Wpis z mikrobloga

K---a ale ta gra jest ostatnio p------a
wygrywam 5 gier pod rząd a przeciwnicy nie maja szans itp
a potem p-----------m 7 meczy pod rząd mam za każdym razem beznadziejny team albo afk
albo sie podaja
no o c--j tu chodzi.Ja nie wiem jak działa to dobieranie.A może ja po prostu mam pecha no ale k---a 7 meczy pod rząd ?
W sumiem to mam od początku pecha bo po tych meczach początkowych przydzieliło mi iron 4 z którego musiałem mozolnie wychodzić zajeło mi to 2 tyg i teraz jestem w bronzie 4 i też mozolnie wychodze już miałem raz serie o awans ale p---------m.Czym ja sobie zasłużyłem rito games żeby mnie wrzucać do takiego bagna ech
#leagueoflegends
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JPNyygaa: W 2 tyg możesz zagrać 1, 5 albo 200 meczy. Ale jeśli wyjście do platyny zajmuje ci więcej niż 100 meczy to znaczy że jesteś na tym elo na którym powinieneś być ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@m__o: Ja to czuje że w tej gierce komputerowej to wiekszość gier to nie ważne jak bym sie starał to p----------e przez drużyne.Nieważne że wygrywam swoja linie mam dobre staty bardzo mało umieram mam dobra farme staram sie robić te wszystkie smoki barony pushować to i tak nic nie da bo ziomki wykrecaja 0/6 w 10 min i elo albo idą afk.
Czasami tez mi c-----o idzie i przegrywam ale
  • Odpowiedz