Aktywne Wpisy
slkt +325
Do wszystkich cucków, beciaków, p0lek i innych dziwnych stworów:
Zabawa z piątką nieznajomych Pakistańczyków, a następnie pozwolenie im odwieźć się pijanej do domu motocyklem, będąc atrakcyjną kobietą jest jak:
1. Wejście na pasy pod rozpędzony samochód
2. Ubranie się w koszulkę Wisły Kraków i wykrzykiwanie "#!$%@?Ć CRACOVIĘ" na Prokocimiu
3. Spacer w czapeczce "Make America great again" po gettcie na Bronxie.
Prawo pozwala zrobić wszystkie 3 rzeczy wyżej i stoi po Twojej
Zabawa z piątką nieznajomych Pakistańczyków, a następnie pozwolenie im odwieźć się pijanej do domu motocyklem, będąc atrakcyjną kobietą jest jak:
1. Wejście na pasy pod rozpędzony samochód
2. Ubranie się w koszulkę Wisły Kraków i wykrzykiwanie "#!$%@?Ć CRACOVIĘ" na Prokocimiu
3. Spacer w czapeczce "Make America great again" po gettcie na Bronxie.
Prawo pozwala zrobić wszystkie 3 rzeczy wyżej i stoi po Twojej

WielkiNos +75
Wiele kobiet ocenia sytuację Anastazji przez pryzmat wysoko rozwiniętej kultury i obowiązującego prawa własnego kraju. Nie dociera do nich, że są kultury o wiele bardziej prymitywne, dla których zbiorowo zgwałcić i zabić kobietę to nie przestępstwo tylko dobra zabawa zwykłą rzeczą. Gdyby im powiedziała, że nie mają prawa jej dotknąć to by ją wyśmiali i jeszcze dali w ryj żeby nauczyć, że nie ma prawa się odzywać.
To nie są polscy mężczyźni,
To nie są polscy mężczyźni,

-zesrał mi się jakiś stary router ASMAX który miałem kiedyś z netii, więc kupiłem router ASUS dsl-n16
-gdy miałem router ASMAX, niezależnie kto był podpięty pod wifi, mogłem pykać w jakieś fify, counter-strike, tibie itd.
-teraz gdy mam asusa, jak mam podpiętego chociażby laptopa pod wifi, który jest nieużywany, laguje mi wszystko, nie da się w nic pograć wieczorem.
-dziewczyna samym instagramem zamula tak internet, że na YouTube zacinają się filmiki na 480p.
co próbowałem ?
-aktualizacja routera
-rozdzielenie w konsoli routera prędkości (tak, przy 10 mb to nie ma z czego dzielić)
macie jakieś propozycje ? alternatywy?
za poradę która mi pomoże, mogę puścić z 20 zł na jakiegoś 4-paka, albo na jakiś cel charytatywny,
z góry dzięki!
#elektronika
#komputery
#pcmasterrace
#router
#internet
#pytanie
#pytaniedoeksperta
@strusmig: chyba ADSL. Po kablu 10/1 WiFi 8/0,8 mniej więcej, probówałem zmiany kanału, tu nie chodzi że net mi zamula, to chodzi o to że jak ktokolwiek zaczyna go używać, to nagle nie da się w nic
niemniej jednak, spróbuje chyba kupic tego asmaxa, a asusa zostawię na lepsze czasy, albo coś, bo #!$%@? dostane w czasach tej kwarantanny :P
@Macieeeg: kurde, człowieku. Którą z tych opcji masz u siebie?
a) masz gniazdko telefoniczne, z którego wychodzisz na splitter ADSL i przewód wychodzący ze splittera (gniazdka MODEM) wpinasz do białego/szarego portu w nowym routerze
b) do domu wchodzi kabel koncentryczny, który jest podłączony do modemu, a z modemu wychodzisz przewodem RJ-45 do żółtego gniazdka WAN w nowym
@dktr: cokolwiek to znaczy, wierzę że masz rację ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja nie ogarniam elektroniki :P
czyli co Panowie, kupować stary nowy router, jedyny ratunek ?