Wpis z mikrobloga

Poznałem się z Szafą dosyć przypadkiem, trafiłem na materiał o HTC One M7 na #testschab kropka peel, pomyślałem jaki wspaniały człowiek, fajnie mówi o technologii, przedstawia najważniejsze kwestie omawianego sprzętu, do tego neurochirurg #pdk. Wyobrażałem sobie że to taki gigachad, a później trafiłem na mocnego vloga i się zorientowałem że on i gubernator Cooper Mountain to ta sama osoba xDDDD jedynie giga się nadal zgadzało ( ͡° ʖ̯ ͡°) tak upadają autorytety.
#mocnyvlog
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@astri: miałem podobnie, tylko, że ja trafiłem na niego jak jechali kiedyś na Ukrainę i testowali w MC czarne burgery. Już wtedy wydał się dziwny, zwłaszcza ze swoim pogardliwym stosunkiem do ludzi, ale to co miało nadejść było nie do przewidzenia niestety. Jeb*ny spaślak...
  • Odpowiedz
@Bobert_Haubica: A mój debiut u grubasa to około 2013 roku. Pierwszy raz w życiu miałem jechać w dalszą trasę samochodem z automatyczną skrzynią biegów i szukałem jakiś informacji na ten temat w necie. Jednym z pierwszym filmików, który wyskoczył to "dzieło" Pontona, gdzie już chyba 40 sekundzie uwypukla swoje bęcwalstwo mówić " ... jakim trzeba być ku*wa debilem, aby jeździć samochodem z manualną skrzynią biegów"
  • Odpowiedz