Aktywne Wpisy
Xefirex +3
Mireczki jaki kupić samochód żeby podkreślić swój status. Chodzi o to aby faceci się oglądali za tym samochodem jak przejeżdza na ulicy, a dziewczyny same wskakiwały do środka samochodu. Budżet 100-150 tys. zł.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #mechanika #samochody
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #mechanika #samochody
VictoriaMA +62
Hej! Jestem Victoria. Od dłuższego czasu pasjonuję się związkami i relacjami damsko-męskimi. Zawsze uwielbiałam pomagać ludziom, więc postanowiłam studiować psychologię. Chociaż zaznaczam, że nie jestem psychoterapeutką.
Zajmując się związkami, zauważyłam, jak trudna jest pozycja mężczyzn w społeczeństwie. Obserwując profile i kanały na YouTube poświęcone męskości, nie mogę nie dostrzec ciężaru i zranienia, które niosą ze sobą mężczyźni. Dobrym tego przykładem są wskaźniki samobójstw. Dlatego postanowiłam stworzyć przestrzeń którą nazwałam Męski Azyl (Ig:
Zajmując się związkami, zauważyłam, jak trudna jest pozycja mężczyzn w społeczeństwie. Obserwując profile i kanały na YouTube poświęcone męskości, nie mogę nie dostrzec ciężaru i zranienia, które niosą ze sobą mężczyźni. Dobrym tego przykładem są wskaźniki samobójstw. Dlatego postanowiłam stworzyć przestrzeń którą nazwałam Męski Azyl (Ig:
Problem jest tylko jeden: to coś można usunąć tylko raz.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
(Co oczywiście też jest ważne)
Ale #!$%@?, mamy 21 wiek, jesteśmy niby wolnymi ludźmi.
I jeżeli ktoś chce przeprowadzić aborcję, to po prostu powinien mieć taką opcję...
Co to za ciemnogród, żeby jeszcze tego zabraniać.
(Co oczywiście też jest ważne)
Ale #!$%@?, mamy 21 wiek, jesteśmy niby wolnymi ludźmi.
I jeżeli ktoś chce kogoś zabić, to po prostu powinien mieć taką opcję...
Co to za ciemnogród, żeby jeszcze tego zabraniać.
Stary ja nie mówie żebyś zajbil swoją babcię, tylko płód który nie będzie kochany bo wyszedł z wpadki, albo będzie jakieś upośledzone.
Chyba że ty zaoferujesz się taką "wpadka" zaopiekować to wtedy spoko
No cóż... trudno.. zaryzykujmy :)
Zapytam bo a nuż ktoś mnie do czegoś przekona:
W którym momencie zaczyna się życie?
Natomiast