Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 32
Jak miałam 21 lat to się umówiłam z takim chłopcem, który mówił że ma 20. No trochę przypał że młodszy, ale tylko o rok to mówię sb trudno. Przejechaliśmy się razem po mieście autobusem i idziemy na spacer, a on do mnie żebym mu jeszcze fajki w żabce kupiła i jednak się okazało, że ma 16 lat.
#gownowpis #truestory
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Adam_wkladamispadam: próbował mnie na tym spacerku pocałować i cholera wie co jeszcze, ale się nie dałam. Na koniec odprowadził na autobus i powiedział, że jak mi "puszczą hamulce" to żebym się odezwała xD
  • Odpowiedz
@ponurytraktorzysta: logiczne, że jak ja zrobiłam się starsza niż 21, to ten przykładowy 5 lat młodszy partner też, chodziło mi o to, że pszypał wozić się z 16-latkiem, mając 21, czy nawet z 18-latkiem, mając 23, a już 20 i 25 czy 22 i 27 itd. bardziej do mnie przemawia.
  • Odpowiedz
@ponurytraktorzysta: w sumie to nie interesuję się specjalnie młodszymi, zawsze miałam starszego od siebie, po prostu gdyby teoretycznie teraz przypałętał się jakiś 5 lat ode mnie młodszy, nie odrzuciłabym go z powodu zbyt młodego wieku, a do magicznej 30-stki mam jeszcze 3 lata
  • Odpowiedz