Aktywne Wpisy
Grooveer +10
Putin zrobił pobudkę Ukraińcom w środku nocy rakietami. Im szybciej Ukraińcy rozpoczną negocjacje z Rosją tym lepiej dla nich. Ukraińska ofensywa, która jest planowana na wiosnę obstawiam, że skończy się porażką UA. Ukraińscy żołnierze wpadną na rosyjskie miny, albo zaleją ich pociski artyleryjskie.
#wojna #ukraina
#wojna #ukraina
SGTIHALIT +703
1/x
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran
#neuropa #4konserwy #bekazkatoli #koronawirus
@jast: Dokładnie, przeczytaj prowokacyjny nagłówek bez wchodzenia w całość,
Komentarz usunięty przez autora
@Thon: witamy na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°) poczekaj az przejrza jego inne filmy i zobacza prowokujace tytuly
dziękuję pan bóg
@dupa-z-tylu:
@xxTymczasoweKontoxx: Już nim jest w pokoleniu obecnych 30-sto latków.
@xxTymczasoweKontoxx
@Zarzadca szkoda to na Was słów. Jestem człowiekiem ktory nie wierzy w Boga, nie chodzę do kościoła ale też jak większość ludzi na świecie obchodzę wszystkie święta. Ten gość, jak i większość Dominikanów których to przyszło mi poznać osobiście i są to serio zajebiste ziomki z którymi wierz mi, można się nieźle #!$%@?ć, spalić lola i pogadać o wszystkim o czym nigdy nie porozmawiasz z betonowym katolickim księdzem. To oni
Strzeżcie się fałszywych proroków, którzy przychodzą do was w owczej skórze, ale wewnątrz są drapieżnymi wilkami.
Podnoszę głos, bo ktoś uznał że nawóz z życia ludzkiego jest błogosławieństwem dla ludzi o nikłej wierze.