Aktywne Wpisy
MiejscaWeWroclawiu +267
Uwaga, nasz sklepik został okradziony.
Wczoraj po godzinie 19:00 do naszego „Wrocławskiego Sklepu” przy ul. Kotlarskiej 2A zawitało dwóch mężczyzn w wieku około 30 lat, ciemnej karnacji. Pod pretekstem zdobycia nowych banknotów „do swojej kolekcji” przekonali naszą pracownicę, żeby sprawdziła w kasie, czy znajdują się tam banknoty z literką „P”, ponieważ takich poszukują. Nasza pracownica nie chciała im pokazać pieniędzy, ale prosili ją tak długo, że stwierdziła, że im pomoże i zobaczy, czy taki banknot posiada. Jeden z mężczyzn wyrwał jej z ręki plik banknotów stuzłotowych i umiejętnie zwinął część pieniędzy pod palce, a następnie sprawnym ruchem schował do kieszeni. Następnie mężczyźni opuścili sklep.
Może ktoś z Was kojarzy tych panów?
Drodzy
Wczoraj po godzinie 19:00 do naszego „Wrocławskiego Sklepu” przy ul. Kotlarskiej 2A zawitało dwóch mężczyzn w wieku około 30 lat, ciemnej karnacji. Pod pretekstem zdobycia nowych banknotów „do swojej kolekcji” przekonali naszą pracownicę, żeby sprawdziła w kasie, czy znajdują się tam banknoty z literką „P”, ponieważ takich poszukują. Nasza pracownica nie chciała im pokazać pieniędzy, ale prosili ją tak długo, że stwierdziła, że im pomoże i zobaczy, czy taki banknot posiada. Jeden z mężczyzn wyrwał jej z ręki plik banknotów stuzłotowych i umiejętnie zwinął część pieniędzy pod palce, a następnie sprawnym ruchem schował do kieszeni. Następnie mężczyźni opuścili sklep.
Może ktoś z Was kojarzy tych panów?
Drodzy
teslamodels +165
1 p---------e jak to c-----o
2 pokazalbym wam coś ale mi się nie chce.
3 musiałem zapłacić 10 zł za podwozke bo nigdy bym się nie doczekał
4 w państwie X to się dopiero zacznie przygoda
5 gdy już jest w państwie X wróć do punktu 1 i 2
6 narzekanie na turystyczne miejsca
#przezswiatnafazie #faza #youtube
@Dambibi
@Piottix a zmusza was ktoś do oglądania? Strasznie mnie interesuje co kieruje ludźmi którzy mają do wyboru wszystko inne do obejrzenia i nie muszą go oglądać jednak to robią mimo że im się nie podoba.
Poza tym zapominacie o jednej istotnej rzeczy: on nie odpowiada za montaż tylko jakiś ziom w Polsce. Tak naprawdę nie wiecie co on wysyła za nagrania i ile jest tego co zostaje
@Dambibi
@Piottix
Powiem wam coś przerażającego, odmieni to wasze życia. Możecie tego nie oglądać
@dwa_koty_kastrowane: przestałem, ale oglądałem.
@KobertRubica tak samo mam prawo napisać co myślę i jego filmach jak nie oglądać lub oglądać jego filmy.
Komentarz usunięty przez moderatora
@dwa_koty_kastrowane
Tak działa wolny rynek, że każdy może na tym rynku krytykować produkt.
Idąc waszym tokiem myślenia, to nie musicie tego wpisu czytać.