Wpis z mikrobloga

Wiem, że to portal że śmiesznymi obrazkami, ale mam całkiem poważne pytanie.

Lubie związki, ale nie lubię w nich siedzieć po uszy. Czy to normalne, że różowe chcą spędzać większość swojego wolnego czasu ze mną fizycznie lub pisząc?

Kocham bliskość, Kocham się przytulać i oglądać razem filmy czy zwyczajnie poleżeć obok siebie, ale codziennie? Przeraża mnie ten fakt.

Z ostatnią różową (i w sumie pierwszą) jak jej powiedziałem, że poprostu chce odpocząć - w domyśle pograć w coś czy zwyczajnie wyjść że znajomymi pograć w piłkę., usłyszałem zdanie "To ze mną nie odpoczywasz?"

Czułem się trochę jakbym organizował jej czas i to mnie zraziło do tego związku.
Wcześniej nie z różowymi a bardziej z koleżankami podobnie. I od żadnej nie było zaangażowania w kwestii spędzania czasu wolnego. Chociaż bardzo chciały go ze mną spędzić xD

Różowe czy to u was normalne? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Lvl 23 here
  • 38
  • Odpowiedz
@Jerzynana: to nie jest normalne xD
Ja ze swoim albo gramy jakiś meczyk w csie, albo idziemy kopać piłkę, na rower, albo gramy w szachy, które są naszą miłością xD mamy też takie dni, że on idzie z kolegami coś porobić, jakieś piwko, siłka, a ja ze swoimi koleżankami, bo nie da rady tak cały czas że sobą tylko spędzać czas
Także tak wygląda normalna relacja
  • Odpowiedz
@kaborecik: To jest fajne podejście ʕʔ
Znaczy mnie by ściskało w środku, że ktoś sam siedzi w domu a ja latam po mieście.
Ale gdybym wiedział, że ktoś (czyt. Dziewczyna) ma zajęcie to już na luzie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Jerzynana: oblewasz w ten sposób shit test: czy jest na tyle silny, żeby nie stawiać mnie ponad swoje plany i ambicje. Tzw stawianie na piedestale. Po kimś czasie, gdy się zaczniesz angażować emocjonalnie, dziewczyna się przyzwyczaja i stwierdza, ze 'to nie ty, to ona' i odchodzi z nowym partnerem.
  • Odpowiedz
@Jerzynana: moim zdaniem to jest zależne od kobiety i tego, jaka jest. Niektóre nie potrafią ogarnąć sobie czasu same, inne nie chcą, bo wolą przebywać z kimś. Te normalniejsze zdają sobie z kolei sprawę, że każdy potrzebuje czasu tylko dla siebie, swoich zainteresowań, znajomych itd i one też tak robią. Ja np. chyba przeginałabym w drugą stronę, bo większość czasu wolałabym spędzać sama, bo tak lubię i nawet nie wyobrażam
  • Odpowiedz
różowe chcą spędzać większość swojego wolnego czasu ze mną fizycznie lub pisząc?

@Jerzynana: na takie to tylko pluć. Nie możesz nic robić tylko musisz z nią pisać, bo się będzie sadzić XD
Raz z taką zerwałem po 3 tygodniach, to mi jeszcze pisała, że poruchałem i zostawiam, tylko chyba zapomniała, że dała mi na pierwszej randce, a jakby tylko o segzy mi chodziło, to następnego dnia bym już zakończył znajomość
  • Odpowiedz
@MagicznyToudi: Dokładnie tak jak mówisz, ale bez plucia xD
Sex wiadomo ważny, ale jak czujesz, że mógłbyś robić coś nowego a siedzisz bo różowa jest zmęczona (°°
No nic, przynajmniej już nie popełnię tego błędu
  • Odpowiedz