Aktywne Wpisy
MiniKierownik +88
xoxo900 +4
Chciałabym kogoś poznać, tylko gdzie?
Nie wiem skąd się wzięło przekonanie że dziewczyna która jest młoda i ładna ma masę adoratorów.
Mam 25 lat, skończone studia, dobra praca. Oceniam siebie na 7/10.
Zaraz ktoś napisze, nie masz zainteresowania bo nie jesteś 7/10 tylko 5/10. Jestem szczupła, sredniego wzrostu, długie włosy, proporcjonalna sylwetka, ładna twarz. Nie jestem żadną pięknością z urodą WOW, nie mam operacji plastycznych, poprawianych ust, naturalna uroda.
Oglądam youtuberów którzy porównują sobie kto wypisywał do nich na IG, ten piłkarz do niej pisał, tamten, itd. Przechwalają się że mają skrzynkę zapchaną w wiadomościach i sobie wybierają któremu odpisać.
Nie wiem skąd się wzięło przekonanie że dziewczyna która jest młoda i ładna ma masę adoratorów.
Mam 25 lat, skończone studia, dobra praca. Oceniam siebie na 7/10.
Zaraz ktoś napisze, nie masz zainteresowania bo nie jesteś 7/10 tylko 5/10. Jestem szczupła, sredniego wzrostu, długie włosy, proporcjonalna sylwetka, ładna twarz. Nie jestem żadną pięknością z urodą WOW, nie mam operacji plastycznych, poprawianych ust, naturalna uroda.
Oglądam youtuberów którzy porównują sobie kto wypisywał do nich na IG, ten piłkarz do niej pisał, tamten, itd. Przechwalają się że mają skrzynkę zapchaną w wiadomościach i sobie wybierają któremu odpisać.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Lubie związki, ale nie lubię w nich siedzieć po uszy. Czy to normalne, że różowe chcą spędzać większość swojego wolnego czasu ze mną fizycznie lub pisząc?
Kocham bliskość, Kocham się przytulać i oglądać razem filmy czy zwyczajnie poleżeć obok siebie, ale codziennie? Przeraża mnie ten fakt.
Z ostatnią różową (i w sumie pierwszą) jak jej powiedziałem, że poprostu chce odpocząć - w domyśle pograć w coś czy zwyczajnie wyjść że znajomymi pograć w piłkę., usłyszałem zdanie "To ze mną nie odpoczywasz?"
Czułem się trochę jakbym organizował jej czas i to mnie zraziło do tego związku.
Wcześniej nie z różowymi a bardziej z koleżankami podobnie. I od żadnej nie było zaangażowania w kwestii spędzania czasu wolnego. Chociaż bardzo chciały go ze mną spędzić xD
Różowe czy to u was normalne? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Lvl 23 here
Ja ze swoim albo gramy jakiś meczyk w csie, albo idziemy kopać piłkę, na rower, albo gramy w szachy, które są naszą miłością xD mamy też takie dni, że on idzie z kolegami coś porobić, jakieś piwko, siłka, a ja ze swoimi koleżankami, bo nie da rady tak cały czas że sobą tylko spędzać czas
Także tak wygląda normalna relacja
Komentarz usunięty przez autora
Znaczy mnie by ściskało w środku, że ktoś sam siedzi w domu a ja latam po mieście.
Ale gdybym wiedział, że ktoś (czyt. Dziewczyna) ma zajęcie to już na luzie
@Jerzynana: na takie to tylko pluć. Nie możesz nic robić tylko musisz z nią pisać, bo się będzie sadzić XD
Raz z taką zerwałem po 3 tygodniach, to mi jeszcze pisała, że poruchałem i zostawiam, tylko chyba zapomniała, że dała mi na pierwszej randce, a jakby tylko o segzy mi chodziło, to następnego dnia bym już zakończył znajomość
Ale może kiedyś dojdę do tego samego wniosku i wtedy przyznam Ci rację
Sex wiadomo ważny, ale jak czujesz, że mógłbyś robić coś nowego a siedzisz bo różowa jest zmęczona (╯°□°)╯︵ ┻━┻
No nic, przynajmniej już nie popełnię tego błędu