Wpis z mikrobloga

Hej,

Siostrze padł telefon redmi note 8t i się nie uruchamia. Po podłączeniu do ładowania mruga ekran z bateria jak na zdjęciu tak co sekundę. Jak włączę przycisk zasilania to zawiaduje, ale ekran poza tym mruganie się nie zmienia.

Czy coś można z tym zrobić?
Dzieki za pomoc

#xiaomi #redmi #redminote8 #redminote8pro #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #telefony #gsm
Wloczykij2 - Hej, 

Siostrze padł telefon redmi note 8t i się nie uruchamia. Po podłą...

źródło: comment_1586592453t8sc1vZ6N0dfWqfTR5uZs2.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@k3lt: nieprawda że jak xiaomi to pewnie dlatego tak się stało. Tyle telefonów xiaomi się przewinęło u mnie w rodzinie że ło ja p------e, i problem zawsze wynikał z użytkowania a nie z samego urządzenia. Na wykopie i wszędzie indziej widać posty odnośnie problemów xiaomi bo bardzo duża ilość osób ma te telefony.

Moim zdaniem rozwiązanie problemu opa to kwestia zostawienia telefonu cały dzień pod ładowarką. Samo się powinno odratować
  • Odpowiedz
@misiek735: @KutanionPotasu: Pan k3lt powyzej ma ostry problem z xiaomi, jesli przejrzycie jego wpisy na mirko, to praktycznie pod kazdym jest to samo, hurr durr srajomi gowno, chinski badziew, scierow itd.
Czesto gesto bez zadnych argumentow czy wiedzy ot na "chlopski rozum.

Nie warto wchodzic w polemike.

@Wloczykij2: oby ruszylo - daj znac czy cos poszlo.
  • Odpowiedz
  • 0
@Toledzior: nie ruszyło. Odesłałem do serwisu i przysłali taka odpowiedz w 2 mailach. nie czaje tego, bo skoro nie jest uszkodzony przez nią to z jakiej paki chcą kasy.

Drogi Kliencie.

To jest obsługa klienta Dphone.
Otrzymaliśmy zwróconą paczkę.
I wyślemy ci dzisiaj nowy telefon, który przyjedzie za
  • Odpowiedz