Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +195
Ho, ho, ho! Do gwiazdki już ostatnia prosta, pora więc na świąteczne #rozdajo. W tym roku Gwiazdor/Św. Mikołaj/Aniołek/Dziadek mróz czy jak to tam administracyjnie w Waszym regionie wypada, przychodzi przede wszystkim do mirków i mirabelek spod tagu #mikrokoksy └[⚆ᴥ⚆]┘
Do wygrania jest bowiem WPC z limitowanej edycji Kevin Levrone (2 kg, smak truskawkowy) o wartości rynkowej co najmniej 149 zł! Będzie w sam raz na
Do wygrania jest bowiem WPC z limitowanej edycji Kevin Levrone (2 kg, smak truskawkowy) o wartości rynkowej co najmniej 149 zł! Będzie w sam raz na

L3stko +50
#allegro bawi się w cenzora. Wiecie co z nimi zrobić!
#polityka #konfederacja #cenzura #afera #4konserwy #bekazlewactwa
#polityka #konfederacja #cenzura #afera #4konserwy #bekazlewactwa

#koronawirus
@maxiuu próbuj, to chyba roletka. W Lublinie w mniejszym osiedlu cisza i spokój, zero kolejek, w Warszawie na większej dzielnicy jak widać
@Prozdrowotny MMMM BĘDĘ JEDYNĄ OSOBĄ, NIKT NIE CHODZI W 2 DO SKLEPU XDDD
@Prozdrowotny: w ciągu dnia dwa razy próbowałem i kolejka do auchana zawinięta dwa razy wokół leroy merlin które jest obok (╯°□°)╯︵ ┻━┻
a jak z kolejką jak wychodziłaś?
Komentarz usunięty przez moderatora
@eryk-polska:
Ludzie nie ogarniają, serio. Mają zakodowane już tylko albo Lidl, albo Biedronka. Dodatkowo te nocne kolejki wydłużają się przez małą ilość otwartych kas, a Lidl jeszcze jest tak upośledzony, że nie ma kas samoobslugowych.
Ja dziś stałem w kolejce do Carrefoura całe 10 minut.