Aktywne Wpisy
KingaM +71
kochamajfony +151
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Osiągamy już chyba szczyt banki spekulacyjnej na rynku matrymonialnym. Obserwowałem dziś cała noc szczypiorkow z vifonami łazacych za rączkę z typiarami lekko 15kg+ nadwagi. Niedługo czara goryczy się przeleje i będziemy mieć potężna korektę na rynku.
Być może zabrzmi to jak reklama, ale zaręczam, że ani nic z tego nie mam, ani mnie nikt o to nie prosił.
W związku z tym, że ostatnio na głównej było znalezisko z kursem podstaw elektroniki i mnie ten kurs zainteresował (niby miałem trochę elektroniki na studiach, ale specjalnie się w temat nie zaangażowałem - wiadomo, akademickie podejście pozwala zaorać nawet najciekawszy temat), postanowiłem zamówić sobie do kursu zestaw części elektronicznych (zestaw przygotowany przez @Forbot, zakupiony w @botland_pl dopasowany do kursu).
Dzisiaj odebrałem.
Panowie, czapki z głów - poziom jakości produktu, który otrzymałem mnie totalnie zaskoczył. Niby parę części, ale samo pudełko, w którym przyszła paczka (mówię o kartonowym, same części są jeszcze w plastikowym) jest ekstra - już zdążyłem znaleźć dla niego zastosowanie, normalnie pudełka się wyrzuca, ale to jest za fajne.
Paragon w kopercie z nadrukiem sklepu? Kto w ogóle tak robi? Pierwszy raz coś takiego widzę. Zestaw przygotowany super, wszystko ładnie ze sobą zebrane i zapakowane. Jeszcze raz, czapki z głów - poziom przygotowania przesyłki wyprzedza zamówienia na kilkukrotnie większe kwoty. Życzyłbym sobie, żeby każda paczka sprawiła mi tyle radości.
Rzadko kiedy kupuję w najtańszych sklepach i zwykle z tym co opisałem to jest bieda.
Potwierdzamy, że nic o tym nie wiedzieliśmy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@vuelo: miło słyszeć, że się podobało - mam nadzieję, że nauka z kursu będzie równie owocna. Powodzenia!