Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +645
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
runnerrunner +3
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz

"I try" nagrałam tylko dlatego, że dałam słowo @Blezio2:. Nie znałam wcześniej tego kawałka, ciężki do śpiewania z jedynym dostępnym na youtube podkładem. Grunt, że z głowy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Drugi - za radą Mirabelki @PutOnAHappyFace: Killing me softly. Uwielbiam ten kawałek. Nigdy się z nim nie zmierzyłam, ale chyba czas najwyższy.
https://soundcloud.com/user-304823792/killing-me-softly
https://soundcloud.com/user-304823792/i-try-macy-gray
Howgh! (。◕‿‿◕。)
#mirabelkaspiewa #muzyka #jazz #pop #spiewajzwykopem
musiałabyś dodać jakiś limiter przy nagrywaniu żeby nie trzeszczało
ale ogólnie to gituwa
@dzakubmwo: Wow, będę jeździć z Tobą autem? (。◕‿‿◕。) Nie sądziłam, że kiedykolwiek ktoś będzie mnie słuchał w trasie. Dziękuję za spełnienie marzenia (。◕
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mirabelkowna26: kwestia przesteru i trzasków to tylko suwaczki, ale już np. mlaskanie i łapanie oddechu to technika. na początku spróbuj zlikwidować świsty - odsuwaj się od mikrofonu na złapanie oddechu.
Bardzo fajny głos - jest solidna podstawa do śpiewania z zespołem :)
A, i zgadzam się z przedmówcami - obróbka sie przyda. Po obróbce będzie perfecto :)