@Werdnadi wole ukradzione ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) ale tu chodzi o to że wyrywasz jak chwasta taki @staryskuter i to jest potwierdzeniem Twoich umiejętności xD
Z drugiej strony gdybym dostał coś takiego od kogoś na kim w najmniejszym choćby stopniu mi zalet to byłby to duży problem bo oznaczałoby to że ta osoba albo jest głupia albo świecenie dupą jej nie przeszkadza i sam nie wiem która z tych opcji gorsza ( ͡°ʖ̯͡°)
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
@Shishu: Jeszcze napisz ze pieniądze lepiej sie wydaje gdy się na nie ciężko zapracuje zamiast odziedziczyć to parskne ci smiechem w ryj
Dobra, wracaj do pociągu bo odjeżdża.
Dam ci trochę
Z drugiej strony gdybym dostał coś takiego od kogoś na kim w najmniejszym choćby stopniu mi zalet to byłby to duży problem bo oznaczałoby to że ta osoba albo jest głupia albo świecenie dupą jej nie przeszkadza i sam nie wiem która z tych opcji gorsza ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Gdyby był s--s socjalny to co najwyżej jakieś przechodzone pasztety bym tam obsługiwały xD