Wpis z mikrobloga

Wiecie co mi ojciec kiedyś powiedział, że najgorzej jak ktoś zrobi się nagle z dziada pan. Całe życie nic nie miał, bo w większości przypadków się nie chce, ale coś mu się raptem udało i wielkie panisko kasy ma, najważniejszy na świecie, co to nie on. Przypomina mi to mexicana, który zbierał kiepy z własnej głupoty i teraz nagle wielki strimer kasę robi. Dla mnie to on może mieć i 100 tysięcy miesięcznie z tego jutuba, ale niech się chłop ogarnie. Słoma mu z butów wystaje, a on myśli, że poetą jest. Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy i to samo z nim był burakiem i nim zostanie.
#kononowicz #patostreamy
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Stefan_Zaporozec: Cała prawda o menelu, nagle zrobił się z niego wielki inteligent - założy okulary na te kreskowate oczka do tego bułgarskie workowate koszule i prawi te swoje głupio-mądre wywody typu: "co sądzę" "odnoszę się". On serio ma ego wywalone w kosmos i myśli że jest kimś
  • Odpowiedz
Wiecie co mi ojciec kiedyś powiedział, że najgorzej jak ktoś zrobi się nagle z dziada pan. Całe życie nic nie miał, bo w większości przypadków się nie chce, ale coś mu się raptem udało i wielkie panisko kasy ma, najważniejszy na świecie, co to nie on.

100% opis majora Suchodolskiego
  • Odpowiedz
@Stefan_Zaporozec: on ma po prostu bardzo znaczny deficyt intelektu, co widać jak na dłoni szczególnie wtedy, gdy ma do czynienia z kim innym niż bemben, struś lub mario. Gdyby nie los, który sprawił, że żyje niedaleko bembena, na którym pasożytuje, to prawdopodobnie nie dożyłby 40, bo zachlałby się w jakimś rowie. Czyli skończyłby tak, jak wielu jemu podobnych, którym zabrakło szczęścia i nie urodzili się na starosielcach.
  • Odpowiedz