Wpis z mikrobloga

Co polecacie ściągnąć z PluralSight? Jak wiadomo, jest teraz miesiąc za free - cały kwiecień. Z testów roli na tej stronie wychodzi mi w połowie stopień średnio zaawansowany w Javie i Springu (oblałem wielowątkowość, bo nigdy nic z tego nie robiłem), dlatego za bardzo nie chcę porzucać tej ścieżki skoro już dość dużo czasu zainwestowałem. Generalnie jara mnie full stack Java+Angular lub aplikacje mobilne z Kotlinem. Póki co mam:

#pluralsight
#programowanie
Y.....m - Co polecacie ściągnąć z PluralSight? Jak wiadomo, jest teraz miesiąc za fre...

źródło: comment_1586368730h26zbDII8uKs4ksvqEjeMP.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheySeeMeBowlin: Też czasami wywala mi taki błąd. Otwieram stronę plurasight, loguję się, wylogowuję się, zamykam wszystkie okna i odpalam w konsoli youtube-dl -U

Obecnie pobieram jednocześnie z dwóch kont

Może na telefonie jesteś zalogowany?
  • Odpowiedz
@TheySeeMeBowlin: BTW testowałem wczoraj ściąganie 6 kursów jednego dnia i poblokowali mi konta - pierwsza blokada jest możliwa do ściągnięcia. Więc jak coś to radzę nie przekraczać 5 kursów jednego dnia z jednego konta.
  • Odpowiedz
@YourDoom: nie no, pobieranie nie jest zabronione, tylko nie wiem jak z deszyfrowaniem :) Bo apka jest spoko, i zaciąga od razu cały kurs, więc chyba szybciej jest wejść przez apkę pobrać ile się chce kursów i potem deszyfrować
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@IJarzi: W youtube-dl tworzę plik konfiguracyjny z loginem, hasłem, do pliku tekstowego wrzucam linki do kursów i uruchamiam jedną komendą ściąganie kilku kursów A potem tylko zmieniam login w pliku konfiguracyjnym i dodaję nowe linki.

Ustawienie tego to 2 minuty, ale ściąga się dłużej, bo ustawiam 60 sekund przerwy pomiędzy sciągnięciami.

Jesteś pewny, że można pobrać w aplikacji dowolną liczbę kursów i nie zbanują konta?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@YourDoom: nie no, pobieranie nie jest zabronione, tylko nie wiem jak z deszyfrowaniem :) Bo apka jest spoko, i zaciąga od razu cały kurs, więc chyba szybciej jest wejść przez apkę pobrać ile się chce kursów i potem deszyfrować

@IJarzi: co jak nie deszyfrujesz?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@YourDoom: z swojej strony mogę polecić coś z ddd. Wystarczy yt-dl? Podajesz tam url do filmów? Muszę to ogarnąć rano bo zawsze nie kończę czegoś co zaczynam i mi się kończy free dostęp ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz