Wpis z mikrobloga

@onuceSzatana: Nie, nie gra sie fajnie zespolowo jezeli nie ma sie wlasnej druzyny. Wiec jezeli powiekszaja grupy, to powinni pomyslec nad tymi, ktorzy druzyn nie maja. Ja gram sam z kumplem, jeden random to juz byl dramat, a teraz mamy miec w druzynie dwoch typow co nie potrafia mowic, laduja sobie #!$%@? wie gdzie lub maja cale rodziny przy mikrofonie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@onuceSzatana: mam 3 kumpli co gramy razem, ale rzadko się trafia że jesteśmy wszyscy w tym samym czasie, najczęściej jest nas 2 lub 3. Więc trójki były idealne, we 2 też można było coś ugrać. Mogli by być też te czwórki i duo, też by mało kto narzekał. Ale nie, jebli same czwórki i graj teraz 2vs4 bo 90% gier z randomami to jest padaka, albo ci nie dobierze w ogóle
  • 0
@lubie-solnik: źle założyłeś qmplu. Jaja już mi obwisły. Jak się nie ma parcia na wygrywanie tylko na dobrą zabawę to idzie się zebrać na discordzie z randomami którzy się komunikują. I idzie się fajnie bawić. Sam już nie mam kontaktu z tymi co grałem za czasów szkoły. Ale zawsze można znaleźć nowych kompanów
  • 0
@lubie-solnik: jak będziesz często wchodził to się poznacie. I żeby nie było że ci narzucam coś. Po prostu idzie się dobrze bawić ale wiadomo że każdy ma inne potrzeby. Jedni gadają o życiu przy grillu albo drinku a inni przy gierce