Aktywne Wpisy
Moseva +209
Szkoda mi chłopaków z Krakowa.
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał
Anonek463 +207
Pamiętam jak jeszcze pare lat temu oglądałem jego odcinki. Chłopaki pamiętajcie, że jak macie problemy to rozmawiajcie i nie duście tego w sobie. Wiem o tym, że jest ciężko.
#famemma #pieklomezczyzn #youtube #przegryw #youtuberzy #ravgortv #ravgor
#depresja
#famemma #pieklomezczyzn #youtube #przegryw #youtuberzy #ravgortv #ravgor
#depresja
skrót z dzisiejszego dnia.
dobrze to rozumiem?
1 wg Bortniczuka partia Porozumienie ma głosować przeciwko ustawie kopertowej
2 Głosowanie przegrywa PiS wynikiem 228 za 228 przeciw 3 wstrzymanych
3 Gowin boi się przywitać z Kaczyńskim. Widać brakuje jednego policzonego głosu.
4 Bortniczuk głosował ZA
5 Wszystkie portale informayjne podają informację o przegranym głosowaniu, jedynie portal TVP Info wstrzymuje się od takiej informacji
6 TVP info podaje informację o zagubionym głosie i powtórce głosowania. Jeden z posłów PiS miał mieć źle policzony głoś. Zrzut ekrany z jego tableta mówi jednak o tym, że zwyczajnie się spóźnił z oddaniem głosu.
7 Ktoś słusznie zwraca uwagę że głosowanie imienne nie mogą zostać powtórzone
8 Elżbieta Witek zarządza przerwę do jutra do 15
9 Jednak po rozmowie z szeregowym posłem do dzisiaj do 15
10 PiS składa projekt innej ustawy xD ja obstawiam że wynik będzie 229 do 228 ale to tylko moje przypuszczenia
zapytałem się kumpla (jakoś tam powiązany w strukturach PiS) ohui chodzi to mi odpowiedział że przecież wywiad Bortniczuka jest z trzeciego a głosowanie było dzisiaj.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Głosowanie "wstrzymałem się" przy tym jak to się nie naskakał nad bronieniem życia i zdrowia polskiego narodu. Bohater ( ͡° ͜ʖ ͡°)