Wpis z mikrobloga

Ktoś z mirków szczególnie praktyków, wie może ile trwa okres inkubacji koronawirusa? Mój różowy pasek jest chory od tygodnia. Ja mam nikłe albo żadne objawy. Ile jeszcze musi minąć żebym mógł odetchnąć z ulgą?
#koronawirus
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzięki za odpowiedzi :)

To dobrze czy źle że wystąpienie objawów u mnie trwa dłużej niż u niej? Czyli że będę przechodził to ciężej czy lżej?
  • Odpowiedz
@restecp: Tu gdzie mieszkam nie robią testów po za szpitalem.
Ale ma/miała kaźdy opisany objaw. Po za tym to co ma jest nie podobne do każdej innej choroby którą mieliśmy albo widzieliśmy. Najdziwniejsza jest nagła zmiana z dobrego samopoczucia na złe i tak w kółko.
  • Odpowiedz
@Dziad_Mroz: to faktycznie brzmi jak koronawirus, te zmiany samopoczucia szczególnie. Wiele opisów czytałem i właśnie te skoki gorączki były bardzo częste. Wiele razy miałem grypę i zawsze to był jeden strzał a potem powolne ustępowanie z lekkimi zaostrzeniem wieczorem, ale nie tak, że jest dobrze dobrze i nagle jeb znowu 38. Zdrówka dla ciebie i różowej
  • Odpowiedz
@restecp: Dzięki za komentarz i życzenia :)

Te skoki są najgorsze. Bo nie tylko fizycznie męczą ale też odbierają wole walki. Gdy już myślisz, że robi sie lepiej nagle jest znów źle.
Przechodziliśmy anginy, grypy, zapalenia płuc i zatok. Ale to... Co za k------o...
  • Odpowiedz