Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +30
alonzoo3 +11
Drodzy #programista15k też macie ten problem że chcecie sobie coś kupić ale wszystko już macie?
Co miesiąc staram sobie sprawić jakąś przyjemność, ale kurde już nie mam co wymyślić...
Mieszkanie, auto, laptopy, telefony, konsole, odkurzacze, ekspresy, hifi, to wszystko już mam
#pracait #pracbaza
Co miesiąc staram sobie sprawić jakąś przyjemność, ale kurde już nie mam co wymyślić...
Mieszkanie, auto, laptopy, telefony, konsole, odkurzacze, ekspresy, hifi, to wszystko już mam
#pracait #pracbaza
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pytanie z cyklu: O nie, kolejny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czas zarazy i pomoru to dobry czas na poukładanie sobie życia na nowo. Jako, że mam komfort pracy z domu, a i dużo mniej się dzieje to pora na to, żeby zrobić pierwszy krok w kierunku realizacji marzeń i ogarnięcia frustracji życiowo-zawodowej. Może to być też pierwszy objaw wczesmego kryzysu wieku średniego ;)
Zawsze chciałem pracować w branży #gamedev. Od dziecka analizowałem jak to działa, co to za ludzie, jak to robili. Niestety chyba nigdy nie miałem predyspozycji w kierunku programowania a dodatkowo przespałem moment jak to w Polsce wystrzeliło. Później już było za późno.
W końcu mam możliwość żeby wykonać jakieś działania bo mam po prostu więcej wolnego czasu i mniej tematów na bani. Chciałbym w przyszłości móc się zahaczyć jako game designer, game producer, projekt manager ewentualnie marketing manager.
Mam w szufladzie rozpisane własne projekty gier i chciałbym żeby chociaż jedna nie skończyła ze mną w trumnie ;)
Mam doświadczenie w prowadzeniu projektów marketingowych, tworzeniu aplikacji bisnesowych. Ogarniam procesy powtarzania grafik 2D i 3D, witryn internetowych, wiem na czym polega PHP i mam szeroką wiedzę marketingową. To wszystko wynika bardziej z doświadczenia zawodowego.
Nie mam szans na zatrudnienie w branży bo nie mam doświadczenia w branży. Pierdołowate aplikacje jakie robiłem ni jak nie da się podpiąć do portfolio. Co najwyżej proste gierki typu flappy bird albo zig-zag. Nie mam wiedzy o programowaniu, jedynie mniej więcej wiem o co chodzi ale samemu w życiu nic bym nie zrobił.
Chciałbym sobie wykupić jakiś kurs, pewnie na Udemy żeby móc się rozwijać we wspomnianym kierunku. Czy ktoś kto pracuje w branży mógłby mnie nakierować na co patrzyć? Może wskazać konkretne kursy? Literaturę znam i posiadam. Czy może jakieś kroki poza szkoleniami online mógłbym robić? Co jeszcze muszę ogarnąć, żeby w ogóle realnie patrzeć na zatrudnienie w branży?
Niestety jestem za stary i mam za dużo zobowiązań żeby od tak rzucić wszystko i zacząć od zera chociażby jako stażysta albo praktykant