Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
a może by tak zrobić #wykopefekt dla tych pań z lekcji #tvpis ?

sam w komentarzach pod tymi znaleziskami jechałem po polskiej szkole (możecie sprawdzić) ale teraz emocje opadły i nie mogę przeboleć że mają samotnie wziąć na klatę całe nieudacznictwo polskiego państwa, rządów PiS i całej tej wszechobecnej dykty. podczas gdy wiadomości tvp nawet wczoraj bezczelnie chwalą się całym projektem tych antylekcji.

były zostawione same sobie, już nawet nie mówiąc o redakcji merytorycznej, ale nawet personalnego makijażu im nie zapewniono. (mówiąc szczerze, to mnie właśnie striggerowało, bo przecież każda telewizja pewnie makijażystki na etacie).

nadal nie lubię polskiej szkoły, ale źle się z tym czuję, że to akurat one miałyby oberwać za kogoś innego. np. za kogoś kto mógł wyciąć w montażu te wpadki.

te panie teraz pewnie też są zostawione bez żadnego profesjonalnego wsparcia, ze świadomością że ich twarze jako memy będą krążyć po internecie przez najbliższe 20 lat.

ujęło mnie to konkretne zdjęcie, przecież to jest żywa, konkretna osoba.

myślę, że te panie potrzebują pomocy. może moglibyśmy im jakieś kartki wysyłać czy maskotki? choćby na adres szkoły? co myślicie?

tag #koronawirus dla zwiększenia zasięgu
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PotwornyKogut może one i są nieobyte z tv, może to i było robione na szybko
Ale prawda jest taka że te bzdury nasze dzieci słyszą codziennie w zaciszu murów szkoły, a teraz to wyszło na jaw i publicznie, taka prawda
  • Odpowiedz
@PotwornyKogut: To są ludzie pisu i ja mam się za nimi wstawiać i ich bronić bo ich koledzy z solidarności puścili na pożarcie? Wiedziały w jakie środowisko się pakują, kasę wzięły. Jak dla mnie musztarda po obiedzie i muszą z tym żyć, niech to będzie pokaz że swoich wystawią na pożarcie dla następnych kolegów d--y z solidarności.
Takie moje zdanie i kobiety same sobie winne, chcącemu nie dzieje się krzywda,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@spammaster: wiem, ja tego nie kwestionuję. sam przecież chodziłem do polskiej szkoły. ale co innego robić sobie jaja z kuźniara, który z własnej woli robił z siebie błazna propagując własne cebulackie "oszczędności", a co innego z osoby, z której telewizja zrobiła idiotkę
  • Odpowiedz