Wpis z mikrobloga

• 0
@BooB: Właśnie grałem na samym DMZ fut champions i wydaje mi się ze lepiej gra chodziła chociaż ostatnie 2 mecze lekki delay był. Sprawdzę jeszcze na samych portach jak będzie śmigać
  • Odpowiedz
  • 0
@BooB: Ja tak samo tylko ze operatorów nie zmieniałem haha, ja lekką różnice odczuwam , ale fakt trafiam typa z Niemiec albo uk i jego zawodnicy biegają 8 razy szybciej. W której fifie pamietam z włączonym upnp miałem mega opóźnienie a wyłączone jak ręką odjął , wszystko idealnie
  • Odpowiedz
@davids97: każdy mecz to inna historia, dlatego możesz mieć jakieś "placebo" że tym razem działało lepiej. Sezony online działają na p2p, czyli połączenie bezpośrednio między graczami. Na chwilę obecną ma rozegranych około 1k meczy w FUT i około 300 meczy w sezony online. Sezony online jakieś 90% meczyków zawsze działa tak samo - podania, strzały, wszystko działa. W FUT, w jednym meczu twoje grajki podają jakby mieli podania ocenione na
  • Odpowiedz
  • 0
@BooB: Przed meczem mam 26 ping zawsze, ostatnio pisałem po meczu z Norwegiem który miał 12 pingu i sam przyznał ze jego zawodnicy lepiej grali
  • Odpowiedz
@davids97: pros to człowiek gry całymi dniami gra w tę grę i szuka "dziur" w gameplayu aby tylko wygrać. Z resztą, wystarczy spojrzeć na to jak grają w tych różnych turniejach, gdzie maja po oddanym 1 strzale na bramkę :)
  • Odpowiedz