Wpis z mikrobloga

coraz częściej mam ochotę robić ragequit. Gościu po tym jak się określisz, że chcesz jakąś konkretną linię będzie ci wmawiał, dlaczego to on powinien tam iść itd. Jak oddasz mu linie okazuje się, że koleś ma gdzieś last hit jako adc, pushuje linie po samą wrogą wieże na topie etc, ma w dupie pingi, a Ty zostajesz z supportem i nie wycarrujesz chocby nie wiem co...

#leagueoflegends
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Moja jedyna linia obrony to last pick. Nienawidzę być pierwszy.. A support budowany na AP ma spory wpływ na grę, kreuje teamfighty, ma crowd control, leczy i pokazuje mapę :)
  • Odpowiedz
@cinek687: A tak. Ja wczoraj przegrałem mając 16/3 Garenem, jakiś czas później przegrałem grę, gdzie zacząłem 5/1 Voli (oba topy). League uczy pokory - trzeba chyba zacząć zen praktykować żeby takie upodlanie wytrzymać..
  • Odpowiedz
@portas91: Wczoraj przeciwko na supporcie była LUX. Prawie im to wykierowała... Moj kolega jak leci na bota lux, to jeszcze "medzajke" składa i ma większy dmg niż mid... Lecz ogarniętego ADC wtedy trza
  • Odpowiedz
@Bialy_Mis: Bronze to jest taki inny LoL. Ludzie tam w dużej mierze maja inną mentalność. Oczywiście nie każdy, ale wiele osób tak ma. Btw. Platyny w matchu z bronzami? Pic or it didn't happen. Nie wierzę że platyna ma tak niskie mmr.
  • Odpowiedz