Jak to jest że cena big maca w całej Polsce jest taka sama. Ceny chocoszoków w Biedronce również. Hot dog na Orlenie też wszędzie kosztuje tyle samo. Tylko ceny paliw potrafią się różnić w tej samej sieci 50 gr na litrze. Według mnie prawnie powinno zostać nakazane - cena paliwa powinna być taka sama we wszystkich stacjach jednej sieci. Bo to k---a jest złodziejstwo #motoryzacja
@Megasuper: Widziałeś w internetach, że gdzieś ktoś zatankował za 3,80, a ty od miesiąca nie widziałeś niczego poniżej 4,50. Gdyby mieli ustalić jedną cenę na cały kraj to zgadnij, która to by była? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Megasuper: a wiesz, że masz stacje przy autostradach które płacą okrutne pieniądze za to żeby tam stać, i stacje na terenie prywatnym gdzie nie płacą nic; stacje gdzie dziennie tankuje kilka tysięcy samochodów i stacje na których czasem setki dziennie nie ma. Jak ci cena nie pasuje to tankuj gdzie indziej, ja nie mam jakiejś potrzeby tankowania na orlenie, leje tam gdzie najtaniej w okolicy.
źródło: comment_1585902453m4Q4FMdhteVili4oJTPVzc.jpg
PobierzTo zamknęłoby w p---u nierentowne stacje.
Komentarz usunięty przez autora
Orlen ma to tego system, stricte machine learning, bazowany na tych raportach od stacji. Celem algorytmu jest zmaksymalizowanie zysków
@Megasuper: nieprawda
Komentarz usunięty przez autora