Aktywne Wpisy

mk321 +5

Dobry_Gospodarz +263
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#

#gielda
źródło: comment_1585846630HXMv7UeFqJyesNmvtwC1XC.jpg
Pobierzźródło: comment_1585849630RAkeYfZoyzL9IpjtHXfWTl.jpg
Pobierzja mam tylko 4rt6 za około 1,5k pln, miałem wejść przy 20$ większą kasą, ale poczytałem forum investing jak się spuszczali nad nadejściem 18$ i d--a xd
Kupujesz później coś bez lewara?
Jestem ciekaw za ile to sprzedasz. Z tego co wiem, to nie da się sprzedać, za tyle ile jest kurs w tej gównoapce bo "notowania są z opóxnieniem" i sprzedają się po cenie "aktualnej" Dodatkowo rozliczenie ponoć przychodzi po 2 dniach.