Aktywne Wpisy
joker007 +550
Halinka Kiepska z 1 odcinka w wieku 34 lat i Mariolka Kiepska w tym samym wieku w odc. 529.
#swiatwedlugkiepskich #seriale #polska #ciekawostki
#swiatwedlugkiepskich #seriale #polska #ciekawostki
kubekdudek +51
Zostawcie plusa aby ankieta mogła trafić do szerszej liczby odbiorców. Wyniki mogą być ciekawe
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
Ile miesięcznych wypłat kosztuje wasze auto?
- 1 - 3 msc 44.0% (414)
- 4 - 6 msc 20.0% (188)
- 7 - 9 msc 12.3% (116)
- 10 - 12 msc 10.1% (95)
- 13 - 15 msc 3.2% (30)
- 16 - 18 msc 1.6% (15)
- 19 - 25 msc 1.8% (17)
- 25 - 30 msc 1.0% (9)
- > 31 msc 6.0% (56)
Mam pytanie odnośnie podłogi pod bramą garażową. Ostatnio zamontowali mi bramę garażową, jestem przed wylewkami (oraz przed położeniem styropianu na podłogę). Jak powinienem poprawnie wykończyć podłoże pod bramą garażową? Normalnie styropian podłogowy połączyć z styropianem z fundamentów (tworząc ciągłość izolacji) czy coś murować pod samą bramą? Jak to zrobić poprawnie?
#budujzwykopem #budowadomu #budownictwo
U mnie próg garazowy zrobilem tak jak na zdjeciu. Generalnie od wenetrznej strony dalem 3cm XPSa, ktory sięga az nad wylewke. izolacja pozioma wychodzi pod niego i polaczy sie z ociepleniem fundamentu (zrobi jak daszek nad nim). U mnie brak styro w garazu, ale prog drzwi wejsciowych tak samo obrobilem (tj XPS na pionowo w miejscu
Czyli rozumiem ze zdjęcia, że ta deska przy xpsie jest już na szpalecie? Po wylewkach usuniesz deske i dasz tam na płasko xpsa, który będzie połaczony z izolacą fundamentu?