Aktywne Wpisy
Qontrol +68
Znalazłem w garażu z 5 pudeł z płytami CD.
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Filmy, gry nagrywane w latach 2000-2010 (mniej więcej). Pamiętam że była nagonka za dzieciaka na piraty. Ze chodzą po domach itp xD Ojciec wszystko spakował i schował na strychu i garażu.
Oczywiście wszystko piraty. Filmy w stylu oszukać przeznaczenie 1, Rocky 1 itp.
Wywalać to do kosza czy trzymać?
Kiedyś jak wszedł net, wszyscy to wywalali bo wszystko jest w necie. A teraz
Plonacawyplata +623
Od 2 latach jestem na emigracji w #kanada właśnie jestem w trakcie rozpoczęcia budowy domu i tak sobie pomyślałem, że może byłby ktoś zainteresowany jak przebiega tutaj cały ten proces. Jak wyglądają koszty, krok po kroku spotkania z deweloperemi, projektantami, wykonawcami itd. Cały proces powinien zakończyć się za jakieś 5-6 miesięcy więc mógłbym krok po kroku wrzucać Wam aktualizację jak z dziury powstaje nasz wymarzony dom z kartonu.
#emigracja #dom #budownictwo #
#emigracja #dom #budownictwo #
W calibre przy wysyłaniu przez email który format wysyła jako domyślny? Preferowany format wyjśiowy czy ten który jest wpisany jako pierwszy w opcjach w opcjach przesylania przez mail?
Dlatego wysyłaj w wybranym formacie.
@Dibhala: Słabo bo mam automatyczne dodawanie z folderu i automatyczne konwertowanie. Więc siłą rzeczy czasami wrzucam epub lub mobi a głłównie operuje na azw3
Chyba że płacisz za jakąś pomoc techniczną, która wywróży z kryształowej kuli ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jakby nie było to na tagu chyba przedwczoraj pisałem w jaki sposób okładki są przesyłane do kundla z calibre. Krótko: albo "wyślij do kindle" albo kopiowanie książki na czynik + kopiowanie okładki w danym formacie, rozmiarze i nazwie do
@Dibhala: To nie jest pytanie ogólne tylko zwyczajnie czy weszła ostatnio jakaś aktualizacja która zmieniła wysyłanie okładek.
@Dibhala: Tylko, że tam pisaleś, że tylko i wyłącznie przez kabel lub ręcznie co jest nieprawdą, bo normalnie opcja działała jeszcze
I nie wiem jaka opcja działa od niedawna. Książki kupione w amazonie działają od zawsze. Wysyłka na email z amazonu działa bardzo dobrze.
Gdzie jest problem, którego tak naprawdę nie ma?
@Dibhala: No chyba nie bardzo skoro od 3 lat wysyłam prze calibre tak samo a od pewnego czasu dopiero okładki nie docierają.