Aktywne Wpisy

proweniencja +341

vieniasn +24
no i teraz nie czuję się bezpiecznie we własnym domu
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
ktoś tu był i naruszył spokoik izdebki to niewyobrażalne jest takie że ktoś był w jedynym miejscu na świecie które jest bezpieczne dla mózgu
straciłem ostatki spokoiku który był mi tak potrzebny
spokoik to najwyższa wartość a nie mam go
nie wiem jak tak żyć
źródło: temp_file3700780651222389400
Pobierz

#bitcoin
Komentarz usunięty przez moderatora
Przed wybuchem bańki na BTC pojawiło się wiele pozytywnych informacji oraz chęć wykorzystania kryptowalut do płatności przez wiele międzynarodowych korporacji. Koniec końców wiele firm się wycofało z tego typu eksperymentów i dziś cały rynek opiera się głównie na spekulacji, a realne zastosowania są mocno niszowe.
Druga sprawa, że kryptowaluty kreowane są na coś antysystemowego a tak na prawdę cała otoczka (giełdy , kantory
@ZbylutOwrzodzien: jeszcze się nie sprawdziło za 10-20 lat okaże się czy się czy się sprawdziło
Technologia wciąż jest obiecująca i warto ją śledzić.
Może niekoniecznie wiele z tych projektów było umyślnie tworzonych, aby oszukać ludzi.
A duża część została w zawieszeniu lub upadła, nie posiadając rynku zbytu na swe usługi.
Wiele firm też będzie przeznaczać w przyszłości pieniądze na rozwój tej gałęzi, chociaż do szerszego zastosowania wciąż