Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
NightRock +118
8 lat po premierze Toyoty C-HR chciałem ją mieć. Cholernie podobało mi się to auto.
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nową generację. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to wyprodukują. Przesiadka z 13-letniego gruza będzie kosmiczna. Zresztą sama jazda próbna to była dla mnie frajdą roku. A, że nie mam za dużo znajomych, to pochwalę się Wam.
#samochody
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Moja matka to elektorat Pisu, zero sceptycyzmu, zero woli samodzielnego myślenia, totalnie zmanipulowana, przypadek beznadziejny. Dlatego ...po tym, co dziś w nocy zrobił Pis... ...postanowiłem uniemożliwić jej udział w wyborach. Jeśli dojdzie do tego korespondencyjnego głosowania, to niestety nie będę w stanie przejąć korespondencji, gdyż mieszkam za granicą *. Ale mam dostęp do jej bankowości elektronicznej - kody z smsów do zalogowania i potwierdzania tych wszystkich operacji sama mi poda (pod pozorem, że trzeba wysłać PIT czy coś...) - więc założę w e-banku profil zaufany, a potem w ePuap złożę za nią wniosek o "dopisanie się do spisu wyborców (gdzieś)" w związku z czym zostanie wykreślona ze spisu w swoim normalnym obwodzie. Mam nadzieję, że dzięki temu a) nie otrzyma korespondencji do głosowania b) nawet jeśli otrzyma i odeśle to ten głos będzie nieważny.
Zamierzam też ją uprzedzić, że gdyby postanowiła (choć mam nadzieję, że tak idiotyczny pomysł nie przyjdzie jej do głowy) osobiście wybrać się na wybory, to ja potem na jej pogrzeb z zagranicy nie przyjadę.
*ale płacę w tym j*** kraju z dykty podatki, i mam rodzinę i przyjaciół, więc zależy mi na działającej służbie zdrowia itp.
#krajzdykty #pis #wybory2020 #polska #pis