Wpis z mikrobloga

@Specjalista_Cyfrowy_Polsat: Witam, to znowu ja. Czy jesteście w stanie mi odpowiedzieć, co się dzieje z moim transferem od jakiegoś czasu? To już jest po prostu parodia, płacę za internet po czym po kilku dniach znów nie będę mógł z niego korzystać bo magicznie ucieka mi transfer. Przez 6 dni pakiet 60 GB zniknął jak sen złoty przy praktycznie zerowym użytkowaniu.

Sytuacja jak na obrazku. Codziennie, lub co kilka dni magicznie ucieka mi kilka lub kilkanaście GB. O takich porach, gdzie nikt z urządzenia nie korzysta, bo domownicy w pracy lub jeszcze śpią. Co do argumentu o tym że jakieś urządzenie po kryjomu korzysta z internetu to nie, po ostatniej akcji którą opisałem tu na wypoku Router w nocy czy podczas nieobecności jest odłączony od prądu, więc nie ma fizycznej możliwości pobierania jakichkolwiek danych. Uprzedzając pytanie, tak dzwoniłem na infolinię, i albo nie można się dodzwonić, albo dogadać z konsultantem, bo on nie wie.

#plus #cyfrowypolsat #internet
źródło: comment_15853305247rbM5wpmNxXXT5ME9zsEmg.jpg
  • 1
Tutaj nadmienię, bo udało mi się porozmawiać z kimś bardziej ogarniętym na infolinii (chociaż oczywiście rady żadnej nie dostałem). Ponoć to są całe sesje, i transfer liczy się za cały ten okres pomiędzy pozycjami. Chciałbym dodać, że pomiędzy dwoma dolnymi pozycjami tj 23.03 od godz 21:55 do 24.03 06:22 ROUTER BYŁ ODŁĄCZONY OD PRĄDU.