Wpis z mikrobloga

Genialne. Ktoś puszcza plote o drugiej płycie, galaktyce, akurat jak wszyscy dostają tracking drugiej paczki po tej trollowej płycie. Ale nikomu tego nie wysyłają przed weekendem co daje kilka dni na spekulacje co tam przyjdzie. W poniedziałek mośe dojść właśnie galaktyka ale równie dobrze to moze byc tylko jej reklama i przyjdzie poprostu to fałszywe psycho romantic (bo oryginalne dostaliśmy wczoraj) a zaraz po tym ruszy sprzedaż nowej płyty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#quebonafide
  • 21
  • Odpowiedz
@miksunio: Z tego co widze to pojawia się od wczoraj o ludzi, mi wskoczyło np. o 17. Ale widziałem też, że niektórym przychodzi dzisiaj. Jak narazie wszystkie mają status przygotowanych do nadania dlatego podejrzewam, że pójdzie poprostu po weekendzie
  • Odpowiedz
Kumam. Jeśli to prawda, to zakładając, że preorderów było spoko ponad 50 000, to pewnie nie wszystkie jeszcze zarejestrowali w systemie.
  • Odpowiedz
@miksunio: Podjerzwam, że dla tak ogromnego systemu jak InPost takie 50 000 nic nie robi. Prędzej bym uszkał tego w sposobie w jaki przygotowuje to QQ. Tracking moze leciec dopiero po wydrukowaniu etykiety a te mogą drukować magazynie i odrazu naklejać na paczki. Ale to tylko teoria, nie wiem jak faktycznie to przebiega tam xd
  • Odpowiedz