Aktywne Wpisy

G06DbT +19
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
vieveble +22
Za godzinę będzie cięte
źródło: temp_file915873492738451494
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@maanius666: typie, kilka miesięcy mieszkałem w Chinach i mam masę znajomych, którzy mówią, że jest lepiej ale dalej lipa. Tutaj gość pisze, że już w ogóle luz i dali sobie radę, nie ma problemu, a statystyki nawet oficjalne mówią co innego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1585318306asyL1Y9Iw0iWSKzqwl1w9H.jpg
Pobierz@maciej1984: Jeszcze w historii wykopu chyba nie byo tak, ze ktos cos napisał po angielsku i nikt sie o nic nie przyczepił. OP się dogadał, język to jest narzędzie, jeśli dwie osoby się rozumieją to znaczy, że to narzędzie działa.
Komentarz usunięty przez autora