Wpis z mikrobloga

Czytam od pewnego czasu ten tag chciałbym coś powiedzieć tym którzy piszą że są do niczego i to wszystko wina wychowania, genów itp... Sam jakoś super nie wyglądam nie byłem akceptowany przez znajomych w szkole ale to nie jest powód to zmartwień. Facetem jest osoba odważna pewna siebie ale do tego nie jest potrzebny wygląd czy pokazywanie siły fizycznej. Najważniejsze cechy u mężczyzny to inteligencja, opanowanie i podejmowanie słusznych decyzji czasami trzeba to robić szybko. Za każdym razem jak tak o sobie piszecie pomyślnie czy rodzice byliby z tego zadowoleni i pomimo że my myślimy że oni też po części są winni zróbmy coś dla nich. Postarajcie się znaleźć dziewczyne, żonę założyć rodzinę dać od siebie jak najwięcej a nie marnować czas na glupoty. Zawsze jest nadzieja. Piszecie że nie wiecie po co żyć. Trzeba doceniać ile rodzice czasu uwagi i troski poświęcili żebyście się wychowali i mam nadzieję że też się przekonacie ile trudu i wysiłku trzeba w dziecku poświęcić. Wszystko przed wami więcej wiary nadziei i chęci . Będzie dobrze
#przegryw
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tajgoch: jak znajdziesz mi normalną różową z maksymalnym przebiegiem 2 opów nie oszukujmy się dziewice to tylko w arabskim niebie to zrobię z twoją radą
  • Odpowiedz
@Gandern: serio nie wszystkie są takie tylko przy takiej różnicy wieku 20-30 to trzeba się pokazać że zapewni się kobiecie bezpieczeństwo i być odpowiedzialnym
  • Odpowiedz
@Tajgoch: Przez całe lata szkolne, a teraz obecnie w januszexie nie spotkałem innej niż te które są opisywane na tagu ? czy są takie o których ty mówisz ? pewnie tak, ale jak mówię nie dane mi było takie spotkać, zresztą jak pojawia się w okolicy umięśnionych chad 190 cm z dobrym sianem i dynamizmem to nawet u takiej górę wezmą pierwotne instynkty i ucieknie. Brzmisz trochę jak beciak któremu
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Tajgoch: bycie odpowiedzialnym tzn. beciakiem, ktory zrobi co ksiezniczka kaze
wyszalala sie na karuzeli kutasow, teraz pora na grzecznego kundelka

to juz wole styl zycia samotnika, umre z godnoscia, ona wiecej warta
  • Odpowiedz